Hesabım
    NBC Dizisi "Superstore" 6. Sezon Onayını Aldı!

    Dizi, serüvenine bir sezon daha devam edecek.

    Superstore” altıncı sezon için NBC tarafından yenilendi. Dizinin şu an beşinci sezonu yayınlanıyor ve reyting sonuçlarında iyi rakamlar aelde ediyor. NBC'nin Amerika verilerine göre 3,8 milyon izleyici ortalaması alan dizi, bu sebeple 6. sezon için şimdiden onay aldı.

    NBC Entertainment'ın senaryo programlamasının eş başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta, “Superstore'un aynı anda hem komik olup, birçok önemli ve güncel konu ile de ilişkili olarak devam etmesinden dolayı heyecan duyuyoruz” dedi. Dizinin oyuncu kadrosunda America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Bloom, Kaliko Kauahi ve Mark McKinney bulunuyor.

    Ferrera, yönetmen Ruben Fleischer, David BernadGabe Miller ve Jonathan Green ile birlikte yapımcı olarak hizmet veren Justin Spitzer dizinin yaratıcısı. Miller ve Green, aynı zamanda ortak showrunner olarak görev yapıyorlar. Dizi, Universal Television tarafından, Spitzer Holding Company, Miller Green Broadcasting ve The District ile birlikte hazırlanıyor.

    Bu arada, bir diğer NBC komedisi “Brooklyn Nine-Nine” sekizinci sezon için yenilendi. Platform, ocak ayında, tıbbi drama “New Amsterdam”ın üç sezon daha devam edeceğini de duyurmuştu. Büyük beğeni toplayan komedi “The Good Place”in ise kısa bir süre önce dördüncü ve final sezonunu yayınladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top