Hesabım
    'Fleabag'in Yapımcılarından Gerilim Dizisi Geliyor!

    "The Tourist" adlı proje, 6 bölümlük bir mini dizi olacak.

    BBC ve Two Brothers Pictures, Phoebe Waller-Bridge'in hit projesi olan BBC / Amazon komedi şovu Fleabag'i yaratan Harry ve Jack Williams'la yeni drama The Tourist için bir kez daha bir araya geliyor. Altı bölümden oluşacak gizemli gerilim, BBC One için sipariş edildi ve Avustralya'dan ortakları bulunuyor. Highview Productions, All3media International ve South Australian Film Corporation, projede Two Brothers'a eşlik edecek.

    Avustralya taşralarında geçecek olan The Tourist, İngiliz bir karakteri takip edecek. Onu yoldan çıkarmaya çalışan bir kamyon tarafından takip edilen İngiliz bir adam kendini bir kedi ve fare kovalamacasının ortasında bulur. Daha sonra hastanede uyanır, hasar görmüş vaziyettedir ama ölmemiştir. Geçmişinden gelen acımasız figürler onu takip ederken, başına gelenlerin nedenlerini aramaya başlayacaktır.Tourist, gerilimi yüksek, heyecanlı ve aynı zamanda kara komedi unsurlarını barındıran bir dizi olarak tanımlanıyor.

    Harry ve Jack Williams, The Missing, Baptiste ve The Liar gibi hit dramaları işaret ederek “Tourist, daha önce yazdığımız her şeyden ayrılıyor. Bir kategoriye koymak için kolay bir gösteri değil. Bu yüzden bunu yapmayacağız. Ancak, Chris Sweeney'i yönetmen olarak görevlendirmek ve bunu BBC için yapmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi. BBC Drama denetleyicisi Piers Wenger ise; "Tourist, gerilim fanlarının uzun zamandır deneyimleyeceği en cesur, parlak ve zeki senaryolardan birine sahip. Bu ilham verici ve tamamen orijinal fikre ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Jack, Harry ve Two Brothers'daki heyecan verici ekibin onu nasıl canlandıracağını görün." açıklamasında bulundu. 

    Tourist, BBC için Highview Productions, All3media international, South Australian Film Corporation ve Stan ile birlikte Two Brothers Pictures yapımı. Harry ve Jack Williams, Chris Sweeney ve BBC adına Tommy Bulfin ile birlikte yapımcı olarak da görev yapacak. Projeyi, Lisa Scott üretecek ve Chris Sweeney yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top