Hesabım
    Hakan Muhafız'ın 3. Sezonundan Fragman Yayında!

    İlk yerli orijinal Netflix dizisi 3. sezonuyla geliyor.

    Netflix'in ilk yerli orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız, 3. sezonuyla yakında dönüyor. İlk iki sezonu beğenilen ve izlenme oranlarında başarı elde eden dizi, 3. ve hatta 4. sezon onayını da almıştı. 6 Mart 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan dizinin resmi fragmanı Netflix Türkiye tarafından paylaşıldı.

    İstanbul'u kurtarmak için görevlendirilen ve son muhafız olma unavını yaşayan Hakan'ın maceralarının anlatıldığı dizide Hakan karakterine hayat veren Çağatay Ulusoy’un yanı sıra kadroda Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Burçin Terzioğlu, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Engin ÖztürkBoran Kuzum ve Mehmet Kurtuluş gibi isimler de yer alıyor. İkinci sezonda 7 ölümsüzle mücadele eden Hakan'ı yeni sezonda da zorlu bir mücadele bekliyor. 

    Dizinin üçüncü ve yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisinin adeta bir cehenneme çevirdiği İstanbul’u kurtarmak için yine amansız bir mücadele içine girecek. Ölümsüzler’in yarattığı bir virüs tüm şehri etkisi altına almıştır, Faysal ve Rüya kötü amaçlarını başarmaya çok yaklaşmışlardır. Hakan, panzehir için  Nisan (Funda Eryiğit) ve yolda karşılaştığı Burak (Taner Ölmez) ile insanlarını kurtarmak için yola koyulur. Hakan, geçmişinden ve atalarından güç alarak kolları sıvar. Yapması gereken ilk şey, 600 yıllık bir öfkeyle hareket eden Vezir'i bulmaktır!

    Hakan: Muhafız 3. sezon, 6 Mart 2020 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda, Netflix Türkiye'de yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top