Hesabım
    Lauren Graham, Mighty Ducks'ın TV Uyarlamasında Yer Alacak!

    The Mighty Ducks, yıllar sonra geri dönüyor..

    Parenthood ve Gilmore Girls dizilerinden tanıdığımız Lauren Graham, Disney+ 'tan 10 bölümlük resmi bir sipariş alan, 90'ların hit film serisine dayanan devam projesi The Mighty Ducks dizisinde başrol oynayacak ve ortak yapımcılardan biri olacak.

    90'ların sevilen film serisinde Coach Gordon Bombay'ı canlandıran Emilio Estevez, Disney+'ın yeniden çevrim dizisi Mighty Ducks'ta da büyük ihtimalle rolünü tekrarlayacak. Estevez, zorunlu hizmet olarak bir çocuk hokey takımını çalıştıran, daha sonradan çocuklarla bir bağ kurararak şampiyonluğa giden bir yol çizen Bombay'ı üç film boyunca canlandırmdıştı. 

    Bu kez, Brady Noon'un hayat vereceği bir çocuk üzerinden ilerleyen hikaye, en yakın iki arkadaşıyla birlikte takıma katılması, elbette yeni hocalarının gelmesi ve semtin kadınlarının da takıma destek vermesini anlatacak. Bunun yanında, okulun iki popüler kızının rekabeti de dizinin yan hikayesi olarak karşımıza çıkacak. Yeni projeyi, yine orijinal seriyi yazan Steven Brill kaleme alacak.

    Övgü alan TV şovları Parenthood ve Gilmore Girls'teki çalışmaları ile tanınan Graham, 2016 yılında Gilmore Girls: A Year in the Life'ta Lorelai Gilmore rolünü yeniden canlandırdı ve yakın zamanda HBO komedisi Curb Your Enthusiasm'e konuk oyuncu olarak katıldı. Şu sıralarda ise NBC'nin müzikal draması Zoey’s Extraordinary Playlist için çalışmalarını sürdürüryor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top