Hesabım
    ‘Bosch’ Dizisi Yedinci ve Final Sezonu İçin Onay Aldı

    Amazon, 6. sezon öncesi resmi duyuruyu yaptı.

    Serinin bu yıl yayınlanacak altıncı sezon prömiyerinin öncesinde, Amazon Studios, 'Bosch'un Amazon Prime Video'daki yedinci sezonuyla sona ereceğini duyurdu. Titus Welliver'ın oynadığı Amazon Original serisi, Michael Connelly’nin aynı adlı dedektifine sahip romanlarına dayanıyor. Son sezon, Connelly'nin “The Concrete Blonde” ve “The Burning Room” eserlerine göre yazılacak. Bu hikayede, Harry Bosch ve Jerry Edgar, onları yüksek beyaz yakalı suçlara ve ölümcül derinliklere götürecek iki ayrı ama tehlikeli cinayet soruşturması yürütecekler.

    Connelly yaptığı açıklamada, “Bosch ile başardıklarımızdan gurur duyuyorum ve hikayeyi 7. sezonda tamamlamayı dört gözle bekliyorum. Acısıyla tatlısıyla tüm iyi şeyler sona eriyor ve istediğimiz gibi çıkabileceğimiz için mutluyum. Bu yedi yıl önce, showrunner Eric Overmyer ve ben pilotu yazarken başladı her şey. Son bölümü de birlikte yazmayı planlıyoruz. En uzununu geride bırakacağız. İnsanlar izledikleri sürece yeni izleyiciler tarafından keşfedilecek. Bu benim için inanılmaz. Diğeri konu ise Titus Welliver. O olmasaydı bu duruma gelemezdik. Bu rolü oynamak için daha iyi bir oyuncu ya da bu şovu inşa etmek için daha iyi bir takım oyuncusu olamazdı. O artık ağlar boyunca Harry Bosch olacak.” dedi.

    Dizi Fabrik Entertainment tarafından üretiliyor ve televizyon için Eric Overmyer tarafından geliştiriliyor. Welliver, Pieter Jan Brugge, Connelly, Overmyer, Daniel Pyne, James Baker ve Bo Stehmeier baş yapımcılar. Fabrik Entertainment ortağı ve CEO'su Henrik Bastin, “Bosch'un yedinci ve son sezonu için geri döndüğüne sevindim” dedi ve ekledi; “'Bosch"u üretmek inanılmaz bir yolculuktu ve en derin şükranlarım Michael Connelly, Eric Overmyer ve baş yapımcı Pieter Jan Brugge'a iletiyorum. Yaratıcı vizyonları, yetenekleri ve nezaketleri olmadan bu proje imkansız olurdu. Her şeyi koyduğumuzu bilerek gurur duyduğum bir proje oldu ve hayranlarımıza sahip olduğumuz her şeyi verdik. Amazon'a bu projenin başlangıcından itibaren ve yedi sezon boyunca değişmez destekleri ve katılımları için teşekkür etmek istiyorum."

    Amazon Studios COO ve televizyon eş başkanı Albert Cheng, şirketin ilk Amazon orijinallerinden “Bosch” için “akıllıca yazılmış, büyüleyici dizilere ev sahipliği yapmamıza yardımcı oldu” dedi. Cheng ise, “Eric, Henrik, Michael, Pieter Jan, Dan, Titus ve tüm Bosch ekibi ile çalışmak bir zevkti. Harry Bosch ile bir sezon daha geçireceğimiz ve Prime Video müşterilerimiz için bu harika televizyon dizisini tamamladığımız için çok mutluyuz.” dedi.

    Dizinin 6. sezonu yıl içerisinde, 7. ve final sezonu 2021 yılı içerisinde yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top