Hesabım
    "Two and a Half Men"in Yapımcılarından Yeni Komedi!

    Başarılı ekip, ABC için kolları sıvadı.

    ABC, sosyo-ekonomik durumları biribirinden tamamen farklı olan üç kardeş hakkında bir pilot bölüm siparişi verdi. “Home Economics” başlıklı dizi, Lionsgate ve ABC Studios'tan gelen tek kameralı bir komedi olacak ve Two and a Half Men'in yapımcılarının imzasını taşıyacak. 

    Komedi ikilisi Michael Colton ve John Aboud, “Penguins of Madagascar” adlı filmin senaryosunu yazdılar ve her ikisi de VH1'in “Best Week Ever” köşesinin düzenli yorumcularıydı. Üretken yapımcılar Eric ve Kim Tannenbaum, “Two and a Half Men” dışında "Young & Hungry" ve "The Odd Couple" gibi dizilerde görev aldılar.

    Tannenbaum'lar, 2018 yılında Lionsgate ile uzun soluklu bir anlaşma imzaladılar ve bu proje, bu anlaşmanın ilk önemli adımlarından. “Home Economics” üç yetişkin kardeş etrafında şekillenen bir hikaye barındırıyor.  Tannenbaum Şirketi'nden Jason Wang da ortak yapımcı olarak görev yapıyor. Lionsgate Television’dan Maxfield Elins, stüdyo adına projeyi yönetecek.

    Pilot bölüm, ABC’nin geliştirme listesindeki dördüncü komediyi temsil ediyor. Feminist bir twist barındıran ve western komedisi olan “Prospect” bunlardan biri. Bir diğeri, yapımcılar Kelly Ripa ve Ryan Seacrest'in gerçek hayattaki ortaklıklarından esinlenerek ortaya çıkardıkları, ABC'nin sahip olduğu çalışmalardan da etkilenen “Work Wife” adlı proje. Son proje ise, Chris Wood ve Odette Annable'ın oynadığı boru hattında geçen bir takip hikayesini merkezine alan "Thirtysomething" olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top