Hesabım
    HBO, İlk Sezonu Süren ‘Avenue 5’in İkinci Sezonunu Onayladı!

    HBO, hızlı bir giriş yapan diziyi vakit geçirmeden yeniledi.

    İlksezon için geç bir lansman gecesi düzenleyen HBO, bu açığını ikinci sezon müjdesiyle kapattı ve daha ilk sezonun ortasında ikinci sezon için Avenue 5'i yeniledi. Açıklamayı yapan Amy Gravitt, “Avenue 5’in açılış yolculuğunun her dakikasını sevdik,” dedi ve ekledi “Armando Iannucci ve ekibi akıllı, keskin komedinin efendileri. Hugh Laurie tarafından zekice ele geçirilen ekip, harika bir iş çıkardı ve İkinci sezonda şanssız kahramanlarımız için neler olacağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

    HBO'nun Veep dizisinin ve çok beğenilem Death of Stalin filminin de yaratıcısı olan Iannucci tarafından üretilen ve icra edilen Avenue 5'te güneş sistemini seyahat etmek artık bilimkurgu fantezisi ya da patlayan, milyarlarca dolarlık bir iş değil, gelecek kırk yılda mümkün olacak bir gerçek. Dizi, 19 Ocak 2020 tarihinde prömiyerini yaptı ve yolculuğuna başladı.

    Avenue 5'in ilk sezonunda HBO ile tekrar olmak çok güzeldi. Bu yüzden HBO'nun artık Kaptan Ryan Clark, mürettebat ve yolcular için gelecek yıl daha fazla fiziksel ve duygusal cehennem yaşatacak ”diyor Iannucci ve ekliyor; “Kimse öfkeli gülüşleri Hugh Laurie'den daha iyi sağlamıyor ve onu daha da imkansız durumlar ve varoluşsal krizlere sokabileceğimizi görmeyi dört gözle bekliyoruz."

    Laurie'nin yanı sıra Avenue 5'ın yıldız kadrosunda Josh Gad, Zach Woods, Rebecca Front, Suzy Nakamura, Lenora Crichlow, Nikki Amuika-Bird ve Ethan Phillips gibi oyuncular bulunuyor. Başrol oyuncusu Hugh Laurie ise yaptığı açıklamada “Alanın sınırlı olmadığını keşfetmek heyecan verici. Armando ve HBO'nun yanı sıra her gün beni güldüren inanılmaz bir aktör ve yazar grubuyla bu yolculuğa devam etmekten dolayı çok heyecanlıyım.” dedi.

    Sezon 1'in konukları arasında Andy Buckley, Jessica St. Clair, Kyle Bornheimer, Neil Casey, Matthew Beard, Himesh Patel, Paterson Joseph ve Daisy May Cooper yer alıyor. Avenue 5'in ortak yapımcıları, Iannucci, Kevin Loader, Simon Blackwell, Tony Roche, Will SmithPeter Fellows ve Becky Martin olurken, dizinin baş yapımcısı Steve Clark-Hall olacak. Bu seri aynı zamanda Sky UK tarafından ortak yapım aşamasındadır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top