Hesabım
    Stranger Things'in 4. Sezonundan Teaser Yayında

    Merakla beklenen yeni sezondan ilk video paylaşıldı..

    İlk üç sezonu oldukça beğenilen ve yeni sezon için meraklı bir bekleyiş olan Stranger Things'in 4. sezonundan tesaer yayınlandı. 80'li yılların korku filmlerine göndermeler yapan dizi, küçük bir kasabada aniden ortaya çıkan bir kız ve onun etrafında dönen olayları anlatıyor. Her sezonunda hikaye evrilirken, sinema tarihinde referanslarıyla da çok konuşulan diziden From Russia with Love adlında bir teaser paylaşıldı.

    Yeni sezon hakkında henüz senaryoyu ortaya çıkaran bir açıklama yok ama tesaer Rusya'dan ve demiryolu çalışmasından bir kesit sunuyor. Matt Duffer ve Ross Duffer dizinin yaratıcı yönetmenleri ve bir dönem dönen dedikodulara rağmen yollarına devam etme kararı almış ve uzun soluklu bir anlaşma imzalamışlardır. İkili aynı zamanda showrunner olarak da görev alıyorlar. Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo ve Caleb McLaughlin dizinin başlıca rollerini üstlenen ve artık herkesçe tanınan yıldız isimler. 

    Duffer Kardeşler daha önce yaptığı açıklamada Stranger Things'in 4. sezonu hakkında ip uçları vermişti. İkili yaptığı açıklamada şu sözlere yer vermişti; "Netflix ile olan ilişkimize devam edecek olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Ted Sarandos, Cindy Holland, Brian Wright ve Matt Thunell bize ve dizimize bir şans verdi ve bu şans hayatımızı sonsuza dek değiştirdi. Tüm Netflix ekibi ilk toplantımızdan Stranger Things 3'ün lansmanına kadar her adımda bize destek oldu ve yaratıcı süreçlerde bize hayalimizdeki özgürlüğü tanıdı. Birlikte daha fazla hikaye anlatmak için sabırsızlanıyoruz. - Elbette, ilk önce Hawkins'e dönüş yolculuğuyla başlayacağız!"

    Hawkins'e dönüş yolculuğu ve karakterlerin arasında bir köstebek olduğu hakkında sosyal medyada birçok teori dönüyor. Bunların ne kadarının doğru olduğunu ya da tamamen dedikodu olup olmadığını yıl içerisinde göreceğiz. Şimdilik net bir tarih yok ama tesaer, biraz olsun heyecanımızı törpüledi!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top