Hesabım
    WWE Yıldızı "Sasha Banks", The Mandalorian'ın Kadrosuna Dahil Oldu!

    İkinci sezonun kadrosuna dahil olan ilk isim beli oldu..

    ewrestlingnews.com

    The Mandalorian'ın WWE yıldızı Sasha Banks'ı 2. sezon için oyuncu kadrosuna eklediği bildirildi. Disney+ serisi Ekim 2020'de geri dönecek. Dizi, hem Star Wars fanları, hem de Baby Yoda çılgınlığına kapılanlar tarafından, kısa sürede popüler kültürün önemli bir oyuncağı haline getirilmişti.

    Disney, The Mandalorian'ın başarısından o kadar emindi ki, şov başlamadan önce 2. sezon onayı vermişlerdi. Başlangıçta Mat Men Pro Wrestling tarafından rapor edilen ve daha sonra Pro Wrestling Sheet tarafından onaylanan habere gelince, güreşçi Sasha Banks, Mandalorian'ın ikinci sezonunda yer alacak. Rolünün hikayesi hakkında ya da önemli olup olmadığı gibi konularda daha fazla ayrıntı yok. Belki de ufak bir rol ya da bir cameo görebiliriz ancak Banks'ın dizi için sahnelerini zaten çektiği bildirildi. WWE için son görünüşü SmackDown'ın 3 Ocak bölümünde Olan Banks, o zamandan beri güreşmedi ve bunun çekimler yüzünden olduğu konuşuluyor. 

    İlk sezon, eski MMA savaşçısı Gina Carano'yu Cara Dune, yönetmen Werner Herzog'u gizemli müşteri ve komedyen Bill Burr'u paralı asker olarak karşımıza çıkarmıştı. Tabii ki, her biri kendi alanlarında şöhret kazanmış olsa da, Mandalorian ilk oyunculuk deneyimleri değildi. Banks'in rolü büyük ihtimal bu yıldızlar gibi birkaç bölümlük bir rol olabilir ve Banks'i güreş yapmadan görecek olmak ilginç olacak ama The Mandalorian'ın sürprizleri karşımıza ne çıkarır bilemeyiz.

    The Mandalorian sezon 2'de Banks'in gerçekten bir rolü olup olmadığını sadece zaman gösterecek, ancak eğer öyleyse, hangi kapasitede olduğunu görmek için heyecanlıyız.The Boss lakaplı sporcu, belki de kariyerine Dwayne Johnson gibi sinemada devam eder. Tüm bunların cevapları için birkaç ay daha bekleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top