Hesabım
    Spielberg Projesi "Amazing Stories"ten Fragman Yayında!

    Spielberg yeniden çevrimi "Amazing Stories" iddialı geliyor.

    Steven Spielberg'in 80'li yıllarda yarattığı ve bir kült haline getirdiği antolojik korku serisi Amazing Stories, Universal TV tarafından yeniden üretildi ve modern bir versiyonu tasarlandı. Apple TV+ için üretilen içerikten ilk frgman ise görücüye çıktı. İddialı fragmana bakılırsa, yeni Amazing Stories orijinal seriyi aratmayacak gibi görünüyor.

    Mark Mylod'un yönettiği ve Kerry Lynn Bishe, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin StowellEdward Burns ve Juliana Canfield'ın baş rolleri üstlendiği dizinin yan rollerini üstlenen yetenekli isimleri arasında Dylan O’BrienVictoria PedrettiJosh HollowaySasha Alexander ve geçen yıl aramızdan ayrılmadan önce son performansını bu projede sergileyen Robert Forster yer alıyor.

    Dizinin yapımcılığını, orijinal serinin de yaratıcısı ve yapımcısı olan Oscar ödülü sahibi usta sinemacı Steven Spielberg ve Eddy Kitsis, Adam HorowitzDarryl FrankJustin FalveyChris Long, Don Kurt ve David H. Goodman üstlendi. Eddy Kitsis ve Adam Horowitz aynı zamanda showrunner olarak da görev yapıyor. 

    Amazing Stories, 1985-87 yılları arasında, yine Spielberg liderliğinde 45 bölüm olarak yayınlanmış ve hem eleştirmen, hem izleyiciler tarafından beğeni tolamıştı. Modern versiyon, 6 Mart Cuma günü Apple TV +'da prömiyerini yapacak ve seyirciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top