Hesabım
    Netflix'ten Jermaine Fowler'lı Yeni Komedi!

    Cocaine Hippos adlı komedi, Pablo Escobar'ın kayıp hazinesinin peşinde düşecek.

    Netflix, oyuncu / komedyen Jermaine Fowler'ın başrolde olduğu Cocaine Hippos adlı yeni bir komedi için çalışmlara başladı. Fowler, özellikle komik CBS serisi Superior Donuts ile geniş bir hayran kitlesi elde etmişti ve yakın zamanda Eddie Murphy'nin 1988 yapımı filminin devam filmi Coming 2 America'da rol aldı.

    Hollywood Reporter, hikayenin Pablo Escobar'ın kayıp hazinesini keşfetmek için yola çıkan bir grup arkadaşı takip ettiğini duyurdu. Yolculuğa çıkan ekip, 80'lerde uyuşturucu efendisi tarafından Kolombiya'ya kaçırılan dolandırıcılar, yerel uyuşturucu lordları ve ölümcül su aygırlarıyla karşılaşıyor. Senaryo, Hulu'nun 2020 Animaniac'ı yeniden başlatması üzerinde de çalışan Jordan VanDina tarafından yazılacak.

    VanDina, Escbobar'ın 1980'lerde, mülkünü sürdürmek için Afrika'dan Kolombiya'ya su aygırları kaçıran gerçek hikayesinden ilham aldı. 90'ların başında öldürüldükten sonra, hayvanların çoğu hayvanat bahçelerine yerleştirildi, ancak su aygırları geride kaldı. Yeni istilacı türler, yerel göllerdeki besin maddelerini etkileyerek ve yerli türlere zarar vererek üremeye devam etti.

    Netflix komedisi, Fowler'ın yanı sıra Dichotomy'den Adam Goodman ve Matt Skiena tarafından üretildi. Cocaine Hippos, Hangover'ın büyük başarı elde eden Tropic Thunder'la bir karışımı olarak tanımlanıyor. Vandina, Twitter hesabından "Hey !!! Su aygırları ve kokain hakkında çılgın bir film yazdım !!!! Hayatta kalma zamanı" yazdığı bir paylaşımda bulundu. Senaryosu gerçekten diğer mihenk komedileriyle aynı ligdeyse, Netflix'in elinde başka bir klasiğe dönüşebilir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top