Hesabım
    Melisa Leo, Yeni Fox Draması Blood Relative'in Başrolünde!

    Oscar Ödülü sahibi oyuncu TV kariyerine devam ediyor.

    Akademi Ödülü sahibi Melissa Leo, Fox’un yeni draması “Blood Relative”ın başrolünde yer alacak. Dizi, James Renner’ın “Beyond the Jungle of Bad: The True Story of Two Women from California Who Are Solving All the Mysteries” adlı makalesine dayanıyor.

    Leo, genetik uzmanı Louise Kelly olarak karşımıza çıkacak ve 190 IQ sahibi zor bir karateri canlandıracak. Genetik üzerine kitap yazan karakter, doku örneği üzerinden herkesi izleyebilecek bir yetkinliğe sahip olacak. Aynı zamanda alaycı, sinirli ve çatışmacı olan Kelly, küçük kardeşi John haricindeki erkeklerle de iyi anlaşamıyor. Geçmişinden gelen sırların yüzeye çıkmaya başladığı bir dönemde, saygın bir ordu mensubu olan babalarının mirasını tehdit edecek zor bir vakayı çözmek için erkek kardeşiyle birlikte çalışmaya başlayacak.

    Proje, daha önce Fox drama dizisi “Wayward Pines”ta göründüğü için Leo'yu Fox'a geri getirmiş olacak. TV'deki diğer rolleri arasında, “Homicide: Life on the Street”, “I’m Dying Up Here”, “Treme” ve “Mildred Pierce” gibi diziler yer alıyor. Ayrıca; Mark Ruffalo ile birlikye ter aldığı HBO mini dizisi “I Know This Much Is True”da rol alacak. Leo, 2010 yapımı “The Fighter” filmindeki rolüyle en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Akademi Ödülü kazandı ve daha önce “Frozen River” filmiyle de en iyi kadın oyuncu dalında adayı oldu. Kariyeri boyunca üç Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve 2010 yılında “Louie” ile bir komedi dizisindeki en iyi konuk oyuncu ödülünü aldı. 

    “Blood Relative”, Chris Levinson ve James Renner tarafından yazılacak. Phillip Noyce ise pilot bölümü yönetecek ve senaristlerle birlikte yürütücü yapımcılık görevi de yapacak. 3 Dot Productions'tan Liza Chasin de prodüksiyonu yürütecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top