Hesabım
    Safdie Kardeşler ve Nathan Fielder, Komedi Dizisi "The Curse" için Bir Araya Geliyor!

    Usta isimler, Showtime için komedi dizisi üretecek.

    Film at Lincoln Center / Youtube

    Nathan Fielder ve “Uncut Gems” ile bu yıla damga vuran isimlerden olan yönetmenler Benny ve Josh Safdie yeteneklerini “The Curse” adlı bir dizi için Showtime'da bir araya getiriyorlar. Deadline, Benny ve Fielder (Nathan For You) tarafından yazılan ve Safdie Kardeşler tarafından yönetilen yarım saatlik komedi dizisinin sanatçı olan evli bir çiftin ilişkisini bozan gizemli bir lanete odaklanacağını bildirdi.

    Fielder'ın koca rolünü oynaması beklenirken, Benny kurgusal şovun yapımcısı olacak. Fielder ve Safdie Brothers, Showtime tarafından üretilecek olan pilotu aynı zamanda yönetecek. Adam Sandler liderliğindeki “Uncut Gems”in kritik ve ticari anlamda bir hit haline geldiği dönemde, Safdie Kardeşler'in ara vermeden yeni bir projede yer alması oldukça sevindirici. Safdie'lerin geçen yıl etkili olan "Uncut Gems" filmindeki nüanslı ve kusurlu karakterler yaratma yetenekleri bu dizi için de önemli bir etken olacak. Film, bir dizi ödül için aday gösterildi ve Safdie Kardeşler en iyi yönetmen dalında Bağımsız Ruh Ödülü'nü kazandı. “The Curse”, Safdie Kardeşler'in ilk televizyon girişimi olacak.

    Fielder'e gelince, komedyenlik de yapan başarılı aktör, kısa süre önce Sacha Baron Cohen’in “Who is America?” serisindeki yönetmenlik çalışması nedeniyle Emmy'ye aday gösterildi. Fielder ayrıca, geçen yıl HBO'da yer alan yarım saatlik belgesel dizisi “How To…With John Wilson” dahil olmak üzere, prodüksiyon içeren bir yıllık bir anlaşma imzaladı.

    The Curse dizisi Showtime'da yer alacak. Kanal, daha önce birçok komedi projesini duyurmuştu. 11. ve son bir “Shameless” sezonu 2020'nin ortalarında yayında olacak ve ocak ayında “Work in Progress”in yenilendiğiğ de duyuruldu. Showtime ayrıca; Jude Law'un oynadığı korku-komedi dizisi “The Auteur”de yönetmenlik ve ortak yazarlık yapacak olan Oscar ödüllü Taika Waititi ile anlaşmasını resmen açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top