Hesabım
    Paul Rudd ve Will Ferrell, "Shrink Next Door" Adlı Komedide Başrolü Paylaşacak

    Shrink, bir kez daha TV'ye uyarlanıyor

    bingepost

    Paul Rudd ve Will Ferrell, Wondery ve Bloomberg Media önderliğinde “The Shrink Next Door”un bir dizi uyarlamasında rol almak için yeniden bir araya geliyor. Seri, şu anda hiçbir platform ya da içerik hizmetine  eklenmemiş durumda ve Media Rights Capital (MRC) Televizyonu'nda geliştirilmekte.

    Gerçek olaylardan esinlenen “Shrink Next Door”, psikiyatrist Dr. Isaac “Ike” Herschkopf (Rudd) ve uzun zamandır hastası Martin “Marty” Markowitz (Ferrell) arasındaki tuhaf ilişkiyi takiben karanlık bir komedi olarak tanımlanıyor. İlişkileri boyunca, Ike yavaş yavaş Marty’nin hayatını devralır, Marty’nin evine geçip ailesini de ele geçirmeye başlar. Komik olaylar da birbirini takip eder.

    Her iki yıldız da başrolün yanında “The Shrink Next Door”un yapımını yürütecek. Georgia Pritchett dizinin hem senaryosunu yazacak hem de yönetmen koltuğunda oturacak. Şu an Emmy ödüllü HBO dizisi “Succession” dizisinde yazar ve ortak yapımcı olarak yer alıyor ve daha önce eleştirmenlerce beğenilen HBO komedisi “Veep”te de yer almıştı. 

    Rudd kısa süre önce iyi karşılanan Netflix dizisi “Living with Yourself”te rol aldı ve sinema tarafında son olarak Ant Man filmleriyle hayranlar edindi. Bu karakterle, iki bağımsız filmde ve “Captain America: Civil War” ve “Avengers: Endgame” filmlerinde yer aldı. Ferrell is, “Anchorman” filmine liderlik etmenin yanı sıra “Elf”, “Step Brothers” ve “Talladega Nights” gibi hit komedilerde oynadığı rollerle tanınıyor. TV tarafında yedi sezon boyunca “Saturday Night Live” oyuncu kadrosundaydı ve birçok kez şova konuk olarak da geri döndü. Julia Louis-Dreyfuss ile yaptığı son filmi “Downhill” şu anda sinemalarda. Daha sonra Mayıs ayında Rachel McAdams'la birlikte Netflix filmi “Eurovision” da boy gösterecek.

    Bu proje, MRC'nin bu ay kurduğu ikinci büyük TV projesi. Variety daha önce şirketin Chris Pratt'ın oynayacağı ve Antoine Fuqua'nın yönetmenlik yapacağı “The Terminal List” kitabına dayalı bir drama geliştirdiğini duyurmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top