Hesabım
    Ryan Murphy'nin "Hollywood" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Netflix, iddialı dizini yayın tarihini ve posterini paylaştı..

    TV dünyasındaki projelerine bir yenisini daha eklemek üzere olan Ryan Murphy'nin yeni orijinal dizisi olan ve Netflix'le ikinci birlikteliği anlamına gelen “Hollywood” dizisinden resmi olarak tarih duyurusu geldi ve 1 Mayıs 2020 olarak paylaşıldı.Yedi bölümlük mini bir dizi olan “Hollywood”, Murphy'nin ikinci Netflix projesi. İlk proje, Eylül 2019'da ilk sezonu yayınlayan komedi “The Politician” olmuştu.

    "Hollywood", üretken yapımcı ve yönetmenin Netflix ile yaptığı genel anlaşma kapsamındaki orijinal serilerinden biri olacak. Murphy ve Ian Brennan tarafından ortaklaşa yaratılan “Hollywood”, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra, düşük maliyetle bir şeyler başarmaya çalışan kasabadaki bir grup aktör ve film yapımcısının hikayesini anlatıyor.

    Murphy, projeyi bir yıl önce ilk duyurduğunda, “Tinseltown'un Altın Çağı'na bir aşk mektubu” sözlerini kullanmıştı. Şovda, her karakter o dönemin yaldızlı perdesinin arkasına bir bakış sunmak için yazıldı. Aynı zamanda ırk, cinsiyet ve cinsellik üzerindeki haksız sistemlere ve önyargılara da ışık tutmaktadır. "Hollywood", onlarca yıllık güç dinamiklerinin terzyüz edildiğinde ortaya nasıl bir sonuç çıkacağını da izleyicisiyle paylaşıyor. 

    “Hollywood”un oyuncu kadrosunda, Maude Apatow, Mira SorvinoRob Reiner gibi önemli isimler  yer alırken, David Corenswet, Darren Criss, Jeremy Pope, Samara Weaving, Laura Harrier, Jim Parsons, Dylan McDermott, Holland Taylor, Patti LuPoneJake Picking ve Joe Mantello da diğer rolleri üstleniyor. Murphy ve Brennan'ın yanı sıra Criss, Alexis Martin Woodall ve Janet Mock yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Mock, ayrıca Murphy ve Brennan ile birlikte yazar ve yönetmen olarak da görev yapacak. 

    "Hollywood"un prömiyeri, tüm dünyayla aynı anda 1 Mayıs 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de de gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top