Hesabım
    Michael Raymond-James, NBC'nin Kıyamet Draması ‘La Brea’nın Kadrosunda!

    Dizi, 2020 yılı içerisinde yayında olacak.

    True Blood ve Once Upon a Time dizisindeki rolleriyle çıkış yakalayan başarılı oyuncu Michael Raymond-James, NBC'nin kıyamet draması La Brea'nın başrolünde yer alacak. Korku dolu kıyamet dramasında başrolü üstlenecek olan oyuncu, son olarak Prodigal Son adlı polisiye yapımda yer almıştı.

    Potansiyel seri, Los Angeles'ta gizemli bir şekilde büyük bir felaket yaşandığında, anne ve oğlunun, baba ve kızdan ayrılmak zorunda kalması ve ailenin hayatının parçalanmaya başlaması sürecini anlatıyor. Hikaye de bu aile üzerinden ilerliyor. Ailenin bir kısmı, kendilerini açıklanamayan ilkel bir dünyada bulduklarında, farklı bir grup yabancıyla birlikte, nerede olduklarını ve eve dönmenin bir yolu olup olmadığını bilmeden çaresizlik içinde kalıyorlar. Hayatta kalmaya ve bu soruların cevaplarını ortaya çıkarmaya çalışmak için, diğer kurbanlarla birlikte harekete geçiyorlar.

    Başarılı oyuncu Michael Raymond-James, ailedeki baba karakteri olan Gavin Wolcott'u canlandıracak. Oyuncu kadrosunda, James'le daha önce Terriers dizisinde de birlikte rol alan Karina Louge yer alıyor ve bir polis memurunu canlandırıyor. Yeni nesil oyunculardan Zyra Gorecki ise Gavin’in kızı Izzy'yi canlandırıyor. David Appelbaum, La Brea senaryosunu kaleme aldı ve yürütücü yapımcı görevini de üstlenecek.

    La Brea'nın yıl içerisinde NBC'de yayında olması bekleniyor. Kesin tarih ve diğer detaylar için bir süre daha beklememiz gerekecek. Proje, dizi olarak açıklanmıştı ama son gelen bilgiler TV filmi olabileceği yönünde.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top