Hesabım
    Friends'in Özel Bölümü İçin Resmi Duyuru Geldi

    Friends ekibi, HBO Max için geri dönüyor.

    Gelmiş geçmiş en sevilen komedi dizilerinden biri olan, tekrar bölümleri bile reyting rekorları kıran ve hakkında her zaman söylentiler çıkan Friends dizisi sonunda geri dönüyor. Resmi duyuruya göre yeni yayın platformu HBO Max için tekrar bir araya gelecek ekip özel bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. 

    Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer ile tam kadro geri dönüş yapacak olan dizi HBO Max'e özel bir bölümle nostalji rüzgarları estirecek. HBO Max'in baş içerik sorumlusu Kevin Reilly konu hakkında şu açıklamada bulundu:

    "David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa ve Matthew ile tüm Friends bölümlerinin yanına eklenecek bir HBO Max özel programı için tekrar bir araya geliyoruz. Projenin ilk aşamalarında Friends'in farkına vardım. Yıllar sonra dizide çalışma fırsatım oldu ve nesilden nesile izleyicileri her zaman yakaladığını görmekten çok memnun oldum. Ekibin ve izleyicilerin gerçek zamanlı olarak bir araya geldiği bir bölüm olacak ve bu birleşmenin, yeni hayranları da katarak dizinin ruhunu yakalayacağını düşünüyoruz."

    Ben Winston özel bölüm için yönetmenlik yapacak ve üretecek. Emma Conway ve James Longman ortak yapımcılar olacak. Daha önce WarnerMedia, Friends dizisinin haklarını Netflix'ten alabilmek için yıllık 85 milyon dolar ödeme yapmayı taahhüt etmişti ve 5 yıllık anlaşma imzalamıştı. Netflix ise 2019 yılı boyunca diziyi elinden tutabilmek için yaklaşık olarak 80 milyon dolar ödeme yapmıştı. Her zaman gözde olan Friends'in bu özel bölümü elbette eski bölümleri de canlandıracak ve yeni izleyiciler kazandıracak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top