Hesabım
    Netflix'ten Jessica Chastain ve Eddie Redmayne'li Drama İçin Rekor Anlaşma!

    The Good Nurse adlı gerilim için anlaşma tamam.

    Herhangi bir film market organizasyonunda sonlanabilecek en büyük satış anlaşmalarından birinde, Netflix, Jessica Chastain ve Eddie Redmayne'nin başrolleri paylaşacağı gerilim filmi The Good Nurse için 25 milyon dolarlık bir "dünya hakları" ön alımı anlaşması imzaladı.

    Charles Graeber'ın kitabına dayanarak ve 1917'nin yazarı Krysty Wilson-Cairns tarafından yazılan film, Tobias Lindholm (The Hunt) tarafından yönetilecek. The Good Nurse, Lindholm'ün çekeceği ilk İngilizce film anlamına da geliyor. Darren Aronofsky’nin Protozoa'sını da CAA ile birlikte üreten FilmNation yapım tarafında yer alacak. Film için daha önce Lionsgate ile anlaşma noktasına gelindi ancak, Avrupa Film Market'ten önce açık pazara da girildi ve süreç Netflix'le anlaşmaya kadar ilerledi.

    Film, tarihin en vahşi seri katillerinden biri olarak kabul edilen bir hemşire olan Charlie Cullen'in takibini ve yakalanmasına kadar giden hikayesinin gerçek yaşananlarını anlatıyor. Şimdi 'Ölüm Meleği' olarak adlandırılan Cullen, sakin bir hayat süren aile babası olarak görünüyordu ama 16 yıldan fazla süren mesaisi boyunca 300'den fazla hastanın ölümüne sebep oldu. Bu durum, New Jersey ve Pennsylvania'daki dokuz ayrı hastanede gerçekleşti. 

    Redmayne, Cullen karakterine hayat verecek. Chastain, ise yardımcı hemşire rolüyle karşımıza çıkacak. Chastian son olarak X-Men: Dark Phoenix ve It 2 filmleriyle karşımıza çıktı. Redmayne ise The Aeronauts ve Fantastic Beasts'in devam filminde rol aldı. Filmin çekimleri kısa süre içerisinde başlayacak. Gösterim tarihi ise henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top