Hesabım
    Terence Winter'dan Yeni Suç Draması Geliyor!

    Boardwalk Empire'ın yaratıcısından "Tokyo Underworld" yolda..

    Chris Albrecht, Japonya'da düzenlenen bir suç draması olan Tokyo Underworld için Boardwalk Empire yaratıcısı Terence Winter ve Pose'un yönetici yapımcısı Sherry Marsh ile birlikte çalışacak. Aralık ayında başlatılan proje Legendary ve Albrecht arasındaki televizyon girişimi olan Legendary Global'in ilk projelerinden biri anlamına geliyor.

    Uluslararası senaryo programcılığının geliştirilmesi, finansmanı ve üretilmesine odaklanan proje, Robert Whiting’in "Tokyo Underworld: The Fast Times and Hard Life of an American Gangster in Japan" adlı kitabından uyarlanacak. Emmy kazanan ve Oscar adaylığı bulunan Winter, uyarlamayı yazmaya ve yönetmeye hazırlanıyor. Yine Emmy adaylığı bulunan Marsh ise yapımcı olarak görev yapacak.

    Tokyo Underworld, 2. Dünya Savaşı'nın ardından yeraltı karaborsalarının tartışmasız kralı olmak için savaşın tahrip ettiği Japonya'ya taşınan 25 yaşındaki İtalyan-Amerikan Nick Zapetti'nin gerçek hikayesini anlatacak. Şiddet, kurnazlık ve eski moda bir zekâ karışımı karaktere sahip olan Zapetti, Japon suçlulardan oluşan çetesi ile birlikte Yakuza ve hükümete karşı bir gece kulübü sahibi olmak, elmas hırsızlığını yönetmek ve yeraltı dünyasının başı olmak için savaş açıyor.

    Tokyo Underworld, 2000 yılında yayınlandığından beri, Warner Bros.'da bir film ve Amazon'da bir dizi olarak uyarlanmak için birçok girişimde bulunuldu. HBO Max, benzer bir hikaye olan Tokyo Vice adlı bir başka suç dizisi üretiyor. Tokyo Underworld, Winter'ı Albrecht ile yeniden bir araya getiriyor. Winter, The Sopranos'ta HBO'yu yönettiği görev süresi boyunca Albrecht tarafından daimileşen önemli yazar-yapımcılardan biriydi.

    Albrecht, The Sopranos dolayısıyla 4 Emmy Ödülü kazandı. HBO, Boardwalk Empire için başka bir mafya draması yaratmaya ve yönetmeye devam etti. Winter, Wolf Of Wall Street uyarlanması için de Oscar'a aday gösterildi. HBO’nun Vinyl adlı dizisini Martin ScorseseMick Jagger ve Rich Cohen ile birlikte yarattı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top