Hesabım
    ‘Atypical’ 4. ve Final Sezonu Onayını Aldı!

    Dizi, 2021 yılında yayın hayatına veda edecek

    Atypical” hayranlarına bir iyi bir kötü haber! Dizinin 4. sezon onayı alındı ama bu, dizinin final sezonu olacak. Platformdan yapılan açıklamaya göre dördüncü ve son sezon için onay geldi. Yeni sezon 10 bölüm olacak ve 2021'de prömiyer yapacak.

    Üçüncü sezon geçtiğimiz yılın kasım ayında yayınlandı, ilk iki sezon sırasıyla 2017 ve 2018'de yayınlanmıştı. 2020 yılında mola verecek olan yapım, 2021 yılında yayınlanacak sezonla ekranlara veda edecek. Dizinin yaratıcısı Robia Rashid, "Atypical"ın dördüncü sezonunu yapacağımız için çok heyecanlıyım. Dizinin sonuna yaklaştığımız için çok üzgün olsam da, bu hikayeyi anlatabildiğim için çok minnettarım. Hayranlarımız bu gösterinin çok güzel, canlı destekçileri oldular. Sam’in ve tüm Gardner ailesinin seslerine ve hikayelerine bu kadar açık olduğunuz için teşekkür ederiz. Umarım 'Atypical' mirası daha duyulmamış seslerin duyulmaya devam etmesi ve bu dizi bittikten sonra bile komik, duygusal hikayeleri yeterince temsil etmesi için yayılmaya devam eder.” dedi. 

    Atypical”, sevgi ve bağımsızlığı arayan, otizm spektrumunda olan 19 yaşındaki Sam (Keir Gilchrist) hakkında bir yaş komedisi olarak tanımlanıyor. Dizi, bir yıllık aradan sonra Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine, Nik Dodani, Jenna Boyd, Amy Okuda, Graham Rogers, Fivel Stewart ve diğer oyuncularla birlikte final sezonu için geri dönecek.

    Şov, Robia RashidMary Rohlich ve Seth Gordon ile yürütücü yapımcılık görevini üstlendi. Dizi, Weia Brain Inc. bayrağı altında Robia Rashid tarafından yaratıldı, yazıldı ve yönetildi ve prodüksiyonu Sony Pictures Television tarafından gerçekleştirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top