Hesabım
    Oliver Hudson ve Malin Akerman, CBS Komedisi 'Three of Us'a Katıldı

    Proje, iki kardeşin hikayesine odaklanacak.

    Variety, Oliver Hudson ve Malin Akerman'ın CBS komedi pilotu “Three of Us”ın başrollerini paylaştığını duyurdu. Komedi, kız kardeşinin kocası beklenmedik bir şekilde ayrılmak istediğini duyurduğunda, çocukları da alarak hep beraber yaşamaya başlayan iki kardeşin hikayesini anlatacak.

    Hudson, Will rolüyle dizide yer alacak. Ailenin endişesi olarak tanımlanan Will, küçük kardeşi ve kız kardeşi Ally'i (Malin Akerman) her zaman korur. Zeki ve algılayıcı Will, çevresindeki herkese yardım eden ve başı sıkışan arkadaşlarının ilk aradığı kişidir. Bu sebeplerden dolayı kız kardeşinin kocası onu terk ettiğinde içgüdüsel olarak harekete geçer ve onu çocuklarıyla birlikte yanına alır. Akerman’ın canlandırdığı Ally ise akıllı ve sempatiktir. Ortanca kardeştir ve ailede en normal ve en mantıklı olan kişi olarak görülür. Aynı zamanda da en şanssız odur. Kocası onu terk eder ve kendini bekar bir anne olmakla başa çıkma mücadelesinde bulur. 8 yaşında bir oğlu, ağabeyi Will ve onun karısı ile birlikte hareket etmek zorundadır.

    Yedi sezon boyunca CBS sitcomu “Rules of Engagement”ta rol alan Hudson için yeni proje bir eve dönüş anlamına geliyor. En son, evlilikleri bittikten sonra birlikte yaşamaya devam eden bir karı kocanın hayatını anlatan ABC komedisi “Splitting Up Together”da Jenna Fischer ile birlikte rol aldı. Diğer işleri arasında “Nashville”, “Scream Queens” ve “Dawson’s Creek” gibi sevilen diziler yer alıyor.

    Akerman şu anda popüler Showtime dizisi “Billions”ta rolüne devam ediyor. Geçen sezon yayınlanan NBC draması “Prism”in yanı sıra “Medical Police”, “Dollface” ve “Childrens Hospital” gibi diğer TV rollerinde başrol oynadı. Filmleri arasında ise “Rampage” ve 2009 yapımı “Watchmen”var.

    “The Tree of Us”ı yazan ve yürütücü yapımcılığı üstlenen Frank Pines, Ben Winston, Jeff Grosvenor ve James Corden'la birlikte çalışacak. Fulwell 73 adı altında prodüksiyon yapacaklar ve CBS Television Studios diziyi üretecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top