Hesabım
    Liza Lapira, Queen Latifah’lı Uyarlama ‘Equalizer’ın Kadrosuna Katıldı

    Unbelievable'ın yıldızlarından Lapira'nın yeni projesi belli oldu

    Imdb

    Variety, Liza Lapira'nın şu anda CBS'de hazırlık haline bulunan “Equalizer”ın yeniden çevriminde rol alacağını duyurdu. Daha önce ilan edilen dizini başrol oyuncusu Queen Latifah olarak açıklanmıştı. Serinin yeni versiyonunda Queen Latifah, hiçbir yere ait olmayan dışlanmış insanlara yardım etmek için kapsamlı becerilerini kullanan esrarengiz Karakter Robyn McCall'u canlandıracak.

    Lapira, alaycı bir mizah anlayışı ve sinirli bir yapıya sahip olan bar sahibi Melody Chu olarak yer alacak. Melody, hala harika arkadaş oldukları Robyn’nın eski bir meslektaşı ve önceki yaşamında son derece süslü bir Hava Kuvvetleri keskin nişancısı olan yetenekli bir isim.

    Lapira, daha önce “9JKL” komedisinde ve aynı platformda yer alan “Battle Creek” adlı dizide rol almıştı. Bu sebeple de CBS'e pek yabancı değil. Diğer TV işleri arasında "Cooper Barrett’s Guide to Surviving Life”, “Super Fun Night”, “Don’t Trust the B**** in Apt 23” ve “Dexter” yer alıyor. Ayrıca, kısa süre önce eleştirmenlerin beğenisini kazanan Netflix dizisi “Unbelievable”da önemli bir karaktere hayat verdi. Lapira, sinema tarafında ise uzun metrajlı filmde indie filmi “The Fabulous Filipino Brothers ”ve kısa süre önce “Paper Year ”,“ All I Wish” ve “ Someone Marry Barry” filmlerinde rol aldı.

    Orijinal “Equalizer” serisinin başrolünde Edward Woodward yer alıyordu ve 1985 ile 1989 arasında CBS'de dört sezon yayınlandı. Richard Lindheim ve Michael Sloan tarafından birlikte yaratıldı. Daha sonra ilk kez 2014'te ve ikincisi 2018'de olmak üzere Denzel Washington'un başrolde oynadığı iki uzun metrajlı filme uyarlandı. Andrew Marlowe ve Terri Miller yeni projede yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Queen Latifah, başrolün yanı sıra baş yapımcı olarak da görev yapacak. Diziyi, Universal Television, CBS Television Studios ile birlikte üretecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top