Hesabım
    Michael Rooker, Showtime'ın Politik Geriliminde Yer Alacak

    Proje, Bill Clinton'ın romanından uyarlanacak..

    Michael Rooker, Showtime'ın yeni politik draması “The President is Missing” dizisinde ana kadroda yer alacak. Rooker, daha önce ilan edilen, David Oyelowo'nun yönettiği, James Patterson ve Bill Clinton tarafından yazılan aynı adlı romana dayanan dizide, Janet McTeer, Medina SenghorePaul Adelstein ve Gina Gallego'yla birlikte yer alacak.

    Güçsüz ve politik olarak amaçsız olan başkan yardımcısı James Martin (Oyelowo), her türlü aksi dileğine rağmen beklenmedik bir şekilde başkan olur ve bu durum Beyaz Saray'ın içinde ve dışında, dünyayı tehdit eden gizli bir krize yol açar. Hem arkadaşları hem de düşmanları tarafından saldırıya uğrar, etrafında skandallar ve komplolar oluşmaya başlar. Başkan, bu durımlardan dolayı korkunç bir seçimle karşı karşıya kalır: Ya olanlara boyun eğecektir, parti çizgisine ayak uyduracak ve hayatta kalacaktır ya da inatçı davranıp, geç gelişen vicdanı üzerinden hareket edecek ve riskli bir yolculuğa başlayacaktır. 

    Rooker, başkan yardımcılığının korumasından sorumlu Özel Ajan Greg Parkes olarak rol alacak. Martin'i korumanın imkansızlığı, Parkes'in taşıyabileceği yükten fazlası demek. Hatta bir savaşçıdan daha fazlasını vermesi gerekir. Rooker, “Guardians of the Galaxy” filmlerinde ve “The Walking Dead” dizisinde hayranlarının en sevdiği rolleriyle tanınıyor. Ayrıca, kısa bir süre önce James Gunn’un “Suicide Squad” ve “Fast and Furious 9” filmlerini tamamladı. “Henry: Portrait of a Serial Killer” ve “Eight Men Out” gibi filmlerdeki performanslarıyla da tanınıyor.

    “The President is Missing” anlaşması, romanın yayınlanmasından da önce, 2017 yılında imzalandı. Anthony Peckham senaryoyu uyarlıyor ve yapımcılık görevini üstleniyor. Oyelowo, Clinton, Patterson, Bill Robinson, Leopoldo Gout, Christopher McQuarrie ve Heather McQuarrie ise Jillian Share ile ortak yürütücülük yapımcılık görevini üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top