Hesabım
    "Power" Projesi Raising Kanan'ın Başrol Oyuncusu "Mekai Curtis" Oldu

    Power spin-off'larının detayları belli olmaya başladı.

    Myles Aronowitz / Starz

    Starz'ın Power spin-off projelerinden biri olan “Power Book III: Rising Kanan” başrol oyuncusunu buldu. Mekai Curtis, Curtis “50 Cent” Jackson'ın yapımcısı olduğu dizide genç bir Kanan Stark olarak yer alacak. Curtis böylece, Kanan’ın annesini oynayacağı daha önce ilan edilen Patina Miller’a katılmış oldu.

    Genç Kanan, akıllı ve hala naif olarak tanımlanıyor. Kanan’ın dünyası, kendisini tek başına yetiştiren annesi Rak (Miller) etrafında döner. O, kesinlikle onun her şeyidir. Aynı zamanda, sadece yaşadığımız dünyayı değil, ait olduğu dünyayı da anlamaya başlar. Kanan, tıpkı annesi gibi olmak istiyor ve sorun da tam olarak bu olarak gözüküyor. Genç ve tecrübesiz olduğu için zorlanıyor ve daha da önemlisi, annesi onu kendi gibi olmak ve bu dünyada var etmek için istekli değil.

    Curtis’in geçmiş projeleri arasında, seslendirme yaptığı “Milo Murphy’s Law” ve performansını sergilediği “Arrested Development”, “Kirby Buckets” ve “Girl Meets World,” yer alıyor. Sinema tarafında ise “Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.” kariyerindeki yapım olarak göze çarpıyor.

    Sascha Penn, “Rising Kanan" projesinde showrunner ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. “Power” yaratıcısı ve showrunner Courtney A. KempCurtis “50 Cent” Jackson ile birlikte G-Unit Film ve Television adına diğer yapımcılar. “Raising Kanan” şu anda Starz'daki çalışmalarda bulunan dört “Power” projesinden biri. “Power Book II: Ghost” geçen yıl ilan edilmişti. Diğerleri ise, ana serinin finali sonrasında ilan edilen “Power Book IV: Influence” ve “Power Book V: Force”. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top