Hesabım
    Josh Brolin, Amazon Drama Serisi ‘Outer Range’de Rol Alacak!

    Josh Brolin, bir sonraki projesini buldu..

    Sony Pictures

    Avengers” ve “No Country for Old Men” filmlerinin yıldızı oyuncusu Josh Brolin, Amazon'dan seri siparişi alan bir gerilim dizisi olan “Outer Range”de başrol oynamak için anlaşma imzaladı. Dizi, Amazon'un Brad Pitt’in yapım şirketi Plan B Entertainment ile imzaladığı genel anlaşmasının bir parçası olarak açıklandı.

    “Outer Range”, Wyoming’in vahşi doğasının kıyısındaki toprakları ve ailesi için savaşan bir çifçinin hayatına odaklanacak. Brolin, topraklarında bir gizem keşfettikten sonra bilinmeyenle boğuşması gereken çiftlik sahibi Royal Abbott'u oynayacak. Proje, oyun yazarı Brian Watkins'den geliyor ve ilk TV projesini temsil ediyor. Watkins, New Dramatists'te yaşayan bir oyun yazarı ve son oyunu “Epiphany” bu sonbaharda Lincoln Center Theatre'da görülecek.

    Brolin, Watkins, Zev Borow, Heather Rae ve Plan B Entertainment ile birlikte diziyi geliştirecek ve üretecek. Aktör daha sonra Denis Villeneuve’nin ikonik bilim kurgu yenidn çevrimi “Dune”da yer alacak. Kısa süre önce Sean Penn ve Miles Teller'in karşısında rol aldığı “Flag Day” filminin çekimleriyle meşgul olan oyuncunun TV cephesinde ise, Hulu'da yazdığı, yürüttüğü ve başrolde yer alacağı adsız bir projesi var bulunuyor. 

    Plan B, bu proje dışında Barry Jenkins'in roman uyarlaması The Underground Railroad hazırlıklarına başladı ve Brian K. Vaughan’ın çok satan grafik romanı "Paper Girls" üzerine kurulu bir dizi için girişimlere başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top