Hesabım
    ‘Kung Fu’nun Yeniden Çevriminden Son Detaylar

    Olivia Liang, dizinin başrolünde yer alacak

    Bingepost

    CW’nin TV efsanesi Kung Fu’yu yeniden uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor. Caine karakteri bu kez bir kadın olack ve bu rolü büyük ihtimalle Olivia Liang canlandıracak. 1972'de yayınlanan orijinal dizide dolaşan Shaolin keşiş Kwai Chang Caine yerine Liang'ın karakterinin yeni dizideki isminin Nicky Chen olması bekleniyor.

    “Kung Fu” Ed Spielman tarafından yaratılan orijinal dizinin yeniden çevrimi olacak. Yeni versiyonda, orta yaş krizine erken giren bir kadının yurt dışında okuduğu üniversiteden ayrılması ve Çin'deki izole bir manastıra dönerek, hayatını değiştiren bir yolculuğa çıkması anlatılacak. Memleketini suç ve yolsuzluk istila ettiği için, tek amacı suçluları adalete teslim etmek olan Nicky, geri döndüğünde dövüş sanatları becerilerini, Shaolin değerlerini ve topluluğu korumak için kullanacak. 

    Liang, kısa süre önce ağın “Legacies” dizisinde yer aldığı için CW'ye yabancı değil. Ayrıca TV'de Hulu’nun “Into the Dark”, ABC’nin “Grey’s Anatomy” ve Netflix’in “One Day at a Time” gibi dizilerde yer aldı. “Kung Fu” dizisi iptal olmazsa, kariyerinin ilk TV başrolü olacak. Christina M. Kim diziyi yazıp yönetmenliğini yapacak. Martin Gero, Quinn's House aracılığıyla yapımcılığını Greg Berlanti ve Berlanti Productions'tan Sarah Schechter ile birlikte yönetecek. Warner Bros.Televizyon projeyi  üretecek. 

    CW’nin bu yılki diğer pönemli projeleri arasında “Republic of Sarah” ve “Maverick” dizileri yer alırken, “Superman & Lois” ve başrolünde Jared Padalecki'nin yer aldığı “Walker, Texas Ranger” için de siparişleri verdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top