Hesabım
    Natalie Zea, NBC Draması ‘La Brea’nın Kadrosuna Katıldı

    Kıyamet sonrası draması için hazırlıklar başladı

    Natalie Zea, yazar David Appelbaum'un kaleminden çıkacak olan, Keshet Studios ve Universal Television'un birlikte üreteceği dramada başrollerden birini oynayacak. NBC'de yayınlanacak olan dizide Michael Raymond James'in rol alacağı da yakın zamanda duyurulmuştu.

    Kıyamet sonrası atmosferinde geçen hikayede bir ailenin felaket yüzünden dağılma süreci anlatılıyor. Olay sonrası dört kişilik çekirdek aile ikiye bölünüyor. Bir grup dünyada kalıp ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, diğer grup kendini açıklanamayan ilkel bir dünyanın ortasında bulur. Diğer kişilerle ortak hareket eden grup, hem hayatta kalmaya ve soruların cevaplarını bulmaya çalışır, hem de bulundukları yerden kurtulmanın çarelerini aramak için amansız bir mücadeleye başlar.

    Natalie Zea, dizide parçalanan ailenin annesine hayat verecek ve ana kadro tamamlanmış olacak. Michael Raymond-James, parçalanan ailenin babası olan Gavin Wolcott'u canlandıracak. James'le daha önce Terriers dizisinde beraber oynayan Karina Louge ise bir polis memurunu canlandırıyor. Genç yeteneklerden Zyra Gorecki, Gavin’in kızı Izzy'yi canlandırıyor. David Appelbaum, hem senarist hem yürütücü yapımcı olarak dizide yer alacak.

    Dört sezon TBS'de başarıyla yer alan komedi dizisi The Detour'da başrol oynadıktan sonra bu proje Zea için dramaya geri dönüş anlamına geliyor Jason Jones'un karşısında oynadığı rollere ek olarak Zea, tek kameralı komedinin iki bölümünü de yönetmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top