Hesabım
    Berlin'de Prömiyer Yapan "The Eddy"den Fragman Yayında!

    İki bölümünü Oscar'lı yönetmen Damien Chazelle'in çektiği müzikal diziden fragman..

    Prömiyeri geçtiğimiz günlerde Berlin Film Festivali'nde yapılan müzikal mini dizi The Eddy'den ilk teaser paylaşıldı. Resmi afişin de paylaşıldığı dizi, 8 Mayıs 2020 tarihinde tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak. Dizinin soundtrack parçaları Arista Records tarafından hazırlandı ve dizinin lansman günü paylaşılacak

    The Eddy'nin hikayesi günümüzdeki Paris'te renkli ve çok kültürlü mahallelerden birinde geçiyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ikişer bölüm çeken dört farklı isim var. Bunlar; Akademi Ödülü sahibi Damien Chazelle (La La Land), Emmy Ödülü sahibi Alan Poul (Tales of the City), Houda Benyamina (Divines) ve Laïla Marrakchi (Le Bureau des Légendes).

    Netflix'in yayınladığı orijinal sinopsise göre dizinin konusu şöyle; Bir dönem New York'ta ünlü bir caz piyanisti olan Elliot Udo (André Holland), zor durumda olan The Eddy adlı barın ortağıdır ve burada sahne alan, sorunlar yaşadığı kız arkadaşı Maja’nın (Joana Kulig) müzik grubunu yönetir. Elliot, ortağı Farid’in (Tahar Rahim) barda yasa dışı işlere bulaştığını öğrenir. Elliot’un problemli kızı Julie (Amandla Stenberg) aniden Paris’e gelip babasıyla yaşamaya karar verince, Elliot’un kişisel ve profesyonel hayatı geçmişiyle yüzleşmesiyle beraber birbirine girer. Elliot, barı kurtarmak ve en sevdiklerini korumak ile yükümlüdür artık.

    Projenin oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Melissa George (In Treatment), Adil Dehbi (How I Became a Superhero), Benjamin Biolay (La douleur), Tchéky Karyo (The Missing) ve Rapçi Sopico da yer alıyor. Dizi, Alan Poul, Damien Chazelle, BAFTA Ödüllü Jack Thorne (National Treasure) ve 6 Grammy Ödülü sahibi Glen Ballard tarafından üretiliyor. Glen Ballard dizideki müzikleri de bestelemiş ve gerçek müzisyenlerden oluşan The Eddy’nin de kurucusudur.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top