Hesabım
    ‘Shameless’ın Yıldızlarından Shanola Hampton, NBC Komedisi ‘Night School’da Yer Alacak

    Hampton, yeni bir komediyle karşımıza çıkacak.

    MaximoTV / Youtube

    Shanola Hampton, NBC’nin yeni sezon için duyurduğu komedi dizisi “Night School”da rol alacak. Hikaye, aynı isimdeki filmden yola çıkarak, bir gece okulunun hazırlık sınıfındaki ortak deneyimlerini, beklenmedik bir şekilde yaşayan, sınıf içinde ve dışında birbirlerine yardım eden yetişkinlerin yaşadığı komik olaylara odaklanıyor.

    Hampton, bu öğrencilerle uğraşacak olan sert bir lise öğretmeni olan Carrie Dawes'i canlandıracak. Filmde Carrie karakteri Tiffany Haddish tarafından canlandırılmıştı. Hampton, hit Showtime dizisi “Shameless”ta Veronica olarak tanınıyor. Kısa bir süre önce, gösterinin onbirinci ve son bir sezon için yenilendiği açıklanmıştı. Hampton’ın geçmişteki TV rolleri arasında “Miami Medical”, “Stalker” ve “Related” gibi şovlar bulunmakta. Sinema kariyerinde ise “American Bullet”, “Suburban Gothic”, “Forever” ve “Always Worthy” gibi filmler yer alıyor. 

    Night School'un sinema versiyonunda rol alan, yazan ve yapımında da bulunan Kevin Hart, aynı zamanda yönetmenlik yapan Malcolm D. Lee ve Will Packer ile birlikte dizinin de yapımcılığını üstlenecek. Chris Moynihan dizinin senaryosunu yazacak ve aynı zamanda yönetecek. Universal Television, filmin yapımcılığını yaptığı Universal Pictures ile stüdyo olarak hizmet verecek.

    “Night School”, Eylül 2018'de sinemalarda gösterime girdi. Hart ile birlikte oyuncu kadrosunda Tiffany Haddish, Rob RiggleRomany Malco ve Taran Killam vardı. 29 milyon $ 'lık bir bütçeye karşı dünya çapında 100 milyon dolar hasılat elde etti ve bu başarı, TV projesini de beraberinde getirdi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top