Hesabım
    Haley Joel Osment, Jena Malone ve Clara Wong, ‘Goliath’ın Final Sezonuna Katıldı

    Goliath, final sezonu için iddialı bir kadro kuruyor.

    Patrick Lewis/Starpix/Shutterstock

    Amazon'un “Goliath”ı efsane bir sezonla uğramak istediğini görmek için gelen haberlere bakmak yeterli. Billy Bob Thornton liderliğindeki drama, önümüzdeki dördüncü ve son sezonu için kadrosuna üç iddialı oyuncu daha ekledi. Söz konusu üçlü, son sezonda konuk değil devamlı bir rolde yer alacak.

    Son sezona eklenen isimler, The Sixth Sense ile çocuk oyuncu olarak kariyerine başlayan Haley Joel Osment, seri olarak "Hunger Games"te yer alan Jena Malone ve son olarak Billions'ta karşımıza çıkan Clara Wong olarak açıklandı.

    Son sezonda Billy McBride (Thornton), tüm nesli etkileyen küresel bir krizin üstesinden gelmeye çalışacağı bir davayı ele alacak. Son zamanlarda Netflix’in “The Kominsky Method”unda rol alan ve daha sonra FX’in “What We Do in the Shadows” dizisinde yer alacak olan Osment, oyuncu Dylan Zax'a katılıyor. Dylan Zax ailesindeki en zayıf halka olan ve hırslı olmayan biri olarak tanımlanıyor. 

    Wong, son zamanlarda “The Assistants” ve Netflix bilim kurgu gerilim filmi “I-Land”de rol aldı ve Goliath'ta ülkenin en büyük ilaç şirketlerinden biri olan aile şirketinin kimyageri olan Kate Zax rolünü canlandıracak. Kate, ailesiyle olan bağlılığını kendi ahlak anlayışıyla uzlaştırmak için mücadele eden bir karakter olarak tanımlanıyor.

    Malone, hukuk firması Margolis & True'nun yönetici ortağı ve fiili başkanı olan kurucu ortaklardan birinin kızı Samantha Margolis'i canlandıracak. Samantha'nın, bir yandan sağlık sorunları ile mücadele ederken, öte yandan  kanıtlanması gereken çok şey var. Bu rol, Malone’un geçen yılki Nicolas Winding Refn dizisi “Too Old to Die Young”a kadar uzanan Amazon ilişkisinin yeni projesi anlamına geliyor. Daha sonra Lionsgate’in Janelle Monae ve Jack Huston’lı projesi “Antebellum” ve Gabriel Range’in bağımsız David Bowie biyografik filmi “Stardust”ta Bowie’nin karısı Angie’yi canlandıracak.

    “Goliath”ta Nina Arianda, Tania RaymondeDiana Hopper ve Julie Brister diğer rolleri üstleniyor. Dizi Amazon Studios baş yapımcıları Lawrence Trilling, Geyer Kosinski, Jennifer Ames ve Steve Turner'dan geliyor ve David E. Kelley ile Jonathan Shapiro tarafından yaratıldı. “Goliath”ın 4. sezonunun yıl içinde yayında olması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top