Hesabım
    ‘Chicago Fire’, ‘Chicago P.D.’ ve ‘Chicago Med’ 3 Sezon Daha Yayında!

    NBC, Chicago serilerine 3 sezonluk onay verdi

    NBC Productions

    NBC, beklentileri fazlasıyla karşılayan Chicago dizileri için yenileme kararı aldı. Dick Wolf liderliğindeki her üç seri de üç sezon daha devam edecek. Ana hikaye olan Chicago Fire 11, Chicago P.D. 10 ve Chicago Med 8. sezon onaylarını aldı. NBC, yenileme duyurusunda Law & Order: Special Victims Unit'in de 3 sezon daha devam edeceğini açıkladı.

    Dick Wolf'un yapımcısı olduğu seriler, NBC'den yakın zamanda üç sezonluk bir yenileme alan New Amsterdam ve yine üç sezonluk bir yenilemenin ilk yılında olan This Is Us'a katıldı. Bu projeler, NBC’nin doğrusal ya da dijital kategoride reyting değerlerine göre en çok izlenen drama dizileri. Bahsi geçen dizilerden beş tanesi de Dick Wolf dizisi. 

    NBC Entertainment Yönetim Kurulu Başkanı Paul Telegdy; “Dick Wolf, izleyicileri sevdiğini tekrar tekrar kanıtladı. Wolf Entertainment ile bu destansı anlaşmanın bir parçası olarak, NBC’nin sadık kitlesinin gelecek üç yıl boyunca favori şovlarının belirli bir geleceği olacağını bilmekten mutluluk, heyecan ve gurur duyuyoruz"dedi.

    Büyük yenilemelerin ardından, üç Chicago serisi, yeni yayın anlaşmaları altına girecek. Chicago Fire ve Chicago P.D. daha önce bu süreçleri yaşamıştı. Wolf, bu konularda oldukça tecrübeli bir yapımcı. Onun yaptığı anlaşmalar sayesinde bazı hukuki süreçler yaşandı ve TV dünyası bazı değişimler geçirdi. Chicago Fire, Chicago Med ve Chicago P.D. 4 Mart 2020 tarihinde yeni bölümleriyle yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top