Hesabım
    Courteney Cox, Korku Komedi Dizisi "Shining Vale"de Başrolde!

    Friends'in yıldız isminden yeni komedi geliyor

    Courteney Cox, Starz'da yayınlanacak bir korku konedi projesi olan Shining Vale'in başrolünde yer alacak. Hikaye, bazı korkunç olayların bulunduğu yeni bir eve taşınan bir aileyi içeriyor. Cox’un karakteri, aile içinde korkutucu bir şey olduğunu fark eden tek kişi olarak tanımlanıyor.

    Gösteri, Divorce yaratıcısı Sharon Horgan ve Trial & Error ortak yaratıcısı Jeff Astrof'dan geliyor. Pilot bölüm Warner Bros. Television ve Lionsgate tarafından hazırlanıyor. Her şey plana göre giderse, pilot bölüm Starz'da yeni bir seriye dönüşecek. Sharon Horgan ve Jeff Astrof proje ekibinin liderleri. Astrof, senaryoyu Aaron Kaplan'ın bir fikrine dayanarak, Horgan'ın bir hikayesinden alıyor.

    Gelen bilgilere göre dizi, şehirden küçük bir kasabaya, korkunç vahşetin yaşandığı bir eve taşınan bir aile hakkında. Ama Pat hariç hiç kimse bu durumu fark etmiyor gibi görünüyor. Deadline'ın hikayesinde Cox’un karakterinin tam bir dökümü var: Patricia “Pat” Phelps, şehvetli, uyuşturucu ve alkolle uzun yıllar geçirmiş bir kadın. Kişisel gelişim romanı yazarak ün kazanmış eski bir “vahşi çocuk”. Aradan geçen 17 yıl ve artık Pat temiz. Hala ikinci romanını yazmadı. Kocasıyla en son ne zaman seks yaptığını hatırlayamıyor ve genç çocukları ölmesini istediği yaşta. Bir noktaya kadar sadık bir eş olan Pat, genç bir sanatçı / el işleri ustası / müzisyen komşusu olan gençle şehvetli bir gece geçirir. Evliliğini kurtarmak için son bir hamle yaparlar ve sonradan korku dolu anların yaşanacağı yeni bir eve yerleşirler.

    Courteney Cox, Cougar Town adlı dizi ve TV filmleriyle son dönemde karşımıza çıktı. Daha önce, Friends dizisiyle büyük çıkış yakalamıştı ve dünyaca tanınan bir yıldız olmuştu. Şu sıralar, Friends'in özel bölümünün hazırlıkları sürüyor ve görmek için heyecanla beklemedeyiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top