Hesabım
    Better Call Saul Sürprizi: Hank Geri Geliyor!

    Breaking Bad'in sevilen karakterlerinden Hank Schrader ekranlara dönüyor

    Breaking Bad ve dolayısıyla Better Call Saul hayranları için harika bir haber var: Hank Schrader yeniden görev için ekranlara dönüyor! Hayranlar beş sezondur bunun olmasını bekliyordu ve DEA ajanının Saul'e yelken açtığını görüyoruz.

    Dean Norris sevilen Breaking Bad rolünü tekrar canlandırmak için hazır ve önümüzdeki bölümlerder bu gerçekleşecek. Hank'in dönüşü için çok fazla detay yok ama söylenenlere bakılırsa daha büyük bir sürpriz bizleri bekliyor, zira, Hank'in dönüşü kesinlikle bir cameo olmayacak. En azından birkaç bölüm karakteri izleyebileceğiz gibi görünüyor.

    TVLine adına showrunner Peter Gould Hank’in dönüşü hakkında esprili açıklamalarda bulundu. "Hank'i geri getirmek için tam zamanı bekliyorlar… Açıkçası, kendi zevkimiz için, sanırım Vince [Gilligan], ben, Dean ve Betsy [Brandt] ve temel olarak tüm Breaking Bad kadrosu ilk sezondan itibaren yeniden yer alırdı ama buna imkanımız yoktu. Bu sezon, DEA, hikayenin bir parçası olacak ve elbette, DEA'yı Albuquerque'de yapacaksanız, gidebileceğiniz sadece iki kişi var. Çok gergindik, Norris'in evet demeyeceğinden endişe duyuyorduk. Çünkü Dean kolayca; “Çocuklar, Albuquerque'i seviyorum, ama devam eden başka birçok şey var. Bence bu karakteri yaptık ve bitti" diyebilirdi ama Dean neredeyse bizi yarıda keserek, “Çocuklar, bayıldım, ben oradayım!” dedi. Breaking Bad'in sonunda gördüğümüzden daha taze bir Hank göreceğiz. Hank'i, Walter White'la bir araya gelmeden, başının üstünde o sorunlar olmadan önce görmek harika olacak." dedi

    Diziye büyük ihtimalle Hank'in ortağı Gomez de geri gelecek. Hank ve Gomez, Breaking Bag serüveninde Walter White'ı takip etmişler ve bağlantılarını da ortaya çıkarmışlardı. Hank, aynı zamanda Walter'ın akrabasıydı. Kim bilir? Belki de Jesse ve Walter'ı da bir cameo rolünde görebiliriz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top