Hesabım
    Mark Ruffalo'nun İkizleri Canlandırdığı "I Know This Much Is True"dan Teaser Yayında!

    HBO, yine iddalı bir dramayla geliyor..

    Wally Lamb'ın aynı adlı romanından esinlenilen ve Mark Ruffalo'nun ikizleri canlandırdığı I Know This Much Is True'dan teaser paylaşıldı. Mini dizi, ikiz kardeşlerin yaşantısını odağına alacak ve bir aile hikayesini anlatacak. İhanet, fedakarlık ve affetme olgularının da masaya yatırılacağı proje, Dominick ve Thomas adlı kardeşler farklı zamanlardaki hikayesini anlatacak ve ağırlık, Domonick'in geri dönüşlerinde olacak.

    Ruffalo, daha önce bu deneyimiyle alakalı şu açıklamayı yapmıştı; “İki karakter oynuyorum. Kardeşlerden biri şizofrenik. Altı hafta boyunca çekimlere ara verdik ve böylece 30 kilo verebildim. Bu sayede şizofren kardeş için görünüşümü ve karakterimi tamamen değiştirebildim. Ve yönetmenimiz Derek, bu konuda gerçekten cesur şeyler yapıyor. Çok fazla şey anlatmak istemiyorum ama çekim yaparken yaptıklarımızla gerçekten gurur duyuyorum. İlk iş günüm 23 sayfalık bir sahneydi. Bütün günü baştan sona o sahneyi tekrar tekrar çekerek geçirdik. Duygusal olarak çok özgür. Sana başarabileceğin geniş bir alan yaratıyor. Sınırları zorlamanı istiyor.” açıklamasında bulundu.

    6 bölümlük bir mini dizi olan HBO yapımının oyuncu kadrosunda Ruffalo'ya eşlik edecek isimler ise, Kathryn Hahn, Melissa Leo, Juliette Lewis, Rosi O'Donnell, Archie PanjabiImogen Poots ve John Proccacino olacak. Dizinin bölümlerinin tamamını Blue ValentineThe Place Beyond the Pines ve The Light Between Oceans filmlerinin yönetmeni Derek Cianfrance yönetecek. Dizinin prömiyer tarihi ise 27 Nisan 2020 olarak belirlendi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top