Hesabım
    Jason Isaacs, Sophia Bush'lu CBS Draması ‘Good Sam’in Kadrosunda!

    Good Sam, mini dizi ya da TV filmi olarak planlanıyor

    Jason Isaacs, CBS'in yeni tıbbi draması “Good Sam”de başrol oynayacak ve daha önce duyurulan diğer başrol Sophia Bush'a katılacak. Şovda, yetenekli ama yorgun kalp cerrahı Sam (Bush), ünlü ve görkemli patronu (Isaacs) komaya girdikten sonra liderlik rolünü kucaklıyor. Bununla birlikte, uyandığında ve mesleğine devam etmek istediğinde, yeteneklerini hiç tanımayan zorba patronu denetlemek de ona düşüyor.

    Isaacs'ın karakterine Dr. Paul “Griff” Griffith adı verildi. O, hastaları için harika bir cerrah ama kötü şöhretli bir şekilde zor bir insandır. Aynı derecede yetenekli kızı Sam'in, aniden bir ay süren komadan uyandığında, yeni cerrahi şefi olduğunu öğrenir. İşine devam etmenin tek yolu, onun kendisine onay vermesidir. Bu noktada hem aile hem meslek sürtüşmeleri devreye girer.

    Isaacs'in diğer TV rolleri arasında her ikisi de Netflix'te yayınlanan “The Dark Crystal: Resistance Age” ve “The OA” yer alıyor. Film tarafında ise Isaacs, “Harry Potter” serisinde yer almasının yanı sıra “Death of Stalin”, “Hotel Mumbai”, “The Green Zone” ve “Black Hawk Down” gibi rolleriyle tanınıyor.

    “Good Sam”, Katie Wech tarafından yazılacak ve yönetilecek. Jennie Snyder Urman ve Joanna Klein da Sutton St. Productions adı altında yapımcı olarak görev yapacak. Sutton St.'ın genel bir anlaşma altında olduğu CBS Television Studios yapımı üretecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top