Hesabım
    Başarılı Oyuncu Ashley Zukerman, "Robert Langdon" Dizisinde Yer Alacak

    Dan Brown karakteri Robert Langdon hakkındaki dizi için çalışmalar sürüyor

    NBC'nin genç Robert Langdon hakkındaki draması için nihayet başrol bulundu. Ashley Zukerman, Dan Brown’un ​​en çok satan kitabı “The Last Symbol”a dayanan “Langdon” adlı dizinin başrolünde yer almak için anlaşma imzaladı. Dizi, kaçırılan akıl hocasını kurtarmak ve küresel bir komployu engellemek için bir dizi ölümcül bulmaca çözmek zorunda olan ünlü ikonoloji ve "semboloji" profesörü Robert Langdon'ın (Zukerman) gençlik maceralarını anlatacak.

    Zukerman, kısa süre önce Emmy ve Altın Küre ödüllü HBO dizisi “Succession”da Nate Sofrelli olarak ortaya çıktı. Ayrıca Manhattan Projesi sırasında atom bombasının yaratılmasını dramatize eden Emmy ödüllü WGN America serisi “Manhattan”daki rolüyle de biliniyor. Diğer Amerikan TV projeleri arasında “Designated Survivor”, “Master of Sex” ve “Fear the Walking Dead” gibi şovlar var. “The Code”, “Rush” ve “Underbelly” gibi Avustralya şovlarındada rol alan Zukerman, daha sonra FX sınırlı dizisi “A Teacher”da Kate Mara'nın karşısında rol alacak.

    Dan Dworkin ve Jay Beattie “Langdon”ı yazıp, yönetecekler. Brown ayrıca Ron Howard, Brian Grazer, Anna Culp ve Imagine Television Studios'tan Samie Falvey ile birlikte yapımcı olacak. Dan Trachtenberg diziyi üretecek ve yönetecek. CBS Television Studios ve Universal Television dizinin üretimini yönlendirecek..

    Proje, Langdon'ın Tom Hanks dışında bir kişi tarafından ilk kez ekranda oynanması anlamına geliyor. Hanks, Dan Brown romanları “Da Vinci Code”, “Angels and Demons” ve “Inferno” filmlerinin uyarlamalarında Langdon'ı canlandırdı. Ron Howard, hepsi Imagine Entertainment tarafından üretilen üç filmi de yönetti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top