Hesabım
    Yeni Nesil Gossip Girl'ün Kadrosuna Dört Oyuncu Dahil Oldu!

    HBO Max, oyuncu kadrosunu genişletiyor..

    Oyuncusu kadrosu oldukça hızlı büyüyen HBO Max serisi Gossip Girl, Emily Alyn Lind'in oyuncu kadrosuna dahil olduğunu açıkladıktan sadece birkaç saat sonra, devam projesinin kadrosuna dört oyuncu daha ekledi. Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez ve Jason Gotay, Temmuz 2019'da doğrudan seri siparişi alan yeni nesil Gossip Girl'ün kadrosuna dahil oldu.

    Orijinalinin finalinden sekiz yıl sonra kurulan yeni "Gossip Girl" dizisi, yeni nesil New York özel okul öğrencilerini takip edecek ve aradan geçen yıllarda sosyal medya ve New York manzarasının ne kadar değiştiğini de keşfedecek. CW'de altı sezon yer aldıktan sonra 2012'de sona eren orijinal "Gossip Girl", Cecily von Ziegesar tarafından yazılan ve Manhattan elitlerinden bir grup gencin maskaralıklarına odaklanan roman serisine dayanıyordu. Dizi, Blake Lively'den bir yıldız yarattı ve Leighton Meester, Penn Badgley, Chace CrawfordEd Westwick ve Taylor Momsen dahil olmak üzere diğer genç oyuncuları da dünyaya tanıtmış oldu.

    Yaklaşık dört ay önce Kristen Bell'in yeni şovun anlatıcısı olarak geri dönmek için anlaşma imzaladığı açıklandı. Güzel yıldız orijinal diziden sonra, Good Place ve Veronica Mars gibi dizilerde boy göstermişti. Yeni katılan isimlerden Eli Brown “Pretty Little Liars: The Perfectionists”de rol almıştı. Jonathan Fernandez ise üç sezon boyunca Fox’un “Lethal Weapon” yeniden çevriminde yer aldı. Jason Gotay, Anna Kendrick - Paul Feig işbirliği olan HBO Max dizisi “Love Life” da rol alacak ve diziye yeni katılan son isim Whitney Peak ise “The Chilling Adventures of Sabrina” ve “Home Before Dark" perfromanslarıyla konuşulmuştu.

    10 bölümlük yeni dizi, orijinal yapımın yaratıcıları Josh Schwartz ve Stephanie Savage'dan geliyor. Her ikisi de Joshua Safran ve Leslie Morgenstein ile birlikte yapımcı olarak da görev yapacak. Gina Girolamo, Alloy Entertainment adına yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros.Televizyon ve CBS Television Studios ortaklığı ise diziyi üretecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top