Hesabım
    Veep’in Yıldızlarından Reid Scott, NBC Draması ‘Echo’da Yer Alacak

    Scott, yeteneklerini bu kez bir drama dizisinde sergileyecek

    Imdb

    Eski “Veep” yıldızı Reid Scott, bu kez dramatik bir rolle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Variety, paylaştığı haberde Scott'ın NBC draması "Echo”daki başrollerden biri için seçildiğini duyurdu. Proje, kurbanın vücudu üzerinden geçmişe göndererek, en yüksek profilli suçları çözen bir ekibin hikayesini anlatacak. 

    Echo dizisinin odak noktasındaki ekip, mağdurun kimliği üzerinden olası suçu çözmeye çalışır ve suçun gerçekleşmesini önlemek için zamana karşı bir yarış içine girer. Bu haliyle biraz Person of Interest'i andırdığını söyleyebiliriz. Başrolün yanı sıra yapımcı olarak da görev yapacak olan Scott, daha önce ilan edilen oyuncu Janina Gavankar'a katılmış oldu. En tehlikeli gizli görevler için gönüllü olan FBI üyesi David'i oynayacak olan Scott, yedi sezon boyunca “Veep’te Dan Egan'ı canlandırmıştı. Ayrıca, kısa süre önce CBS kara komedisi “Why Women Kill”in ilk sezonunda rol aldı. Scott’ın diğer TV rolleri arasında “My Boys”, “The Secret Life of the American Teenager”, “The Big C” ve seslendirme yaptığı “Turbo F.A.S.T” yer alıyor.

    J.J. Bailey, “Echo”yu yazıyor ve yönetiyor. John Davis ve John Fox, Scott Entertainment ile Davis Entertainment adına yapımcılık yapıyorlar. Davis Entertainment şu anda Universal TV'de genel bir anlaşma altında. Davis ve Fox şu anda NBC'nin “The Blacklist”inin baş yapımcıları ve daha önce "The Player" ve "Timeless"ta görev aldılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top