Hesabım
    The Magicians, 5. Sezonuyla Sona Erecek!

    The Magicians, devam eden sezonun ardından yayın hayatına veda edecek..

    Büyücülerin macerası sona eriyor. Fantastik drama dizisinin şu an devam eden beşinci sezonu, dizinin final sezonu olacak. Nisan ayının ilk haftasında yayınlanacak bölümle The Magicians ekibi izleyiciye veda edecek. Lev Grossman’ın romanlarına dayanan, John McNamara ve Sera Gamble tarafından yaratılan The Magicians, yıllarca Syfy’nin en iyi dizisi olarak görülüyordu.

    Yaratıcılar / baş yapımcılar McNamara ve Gamble, ilk günden beri The Magicians showrunner'ı olarak görev yapıyor. Sezon 5'in başlangıcında yürütücü yapımcı Henry Alonso Myers da bu isimlerle birlikte showrunner olarak adlandırıldı. Şovun son sezonu olacağını bilmeyerek sezon 5'e giren ekip, buna rağmen finali de yazmışlardı. 

    Mevcut beşinci sezon, ortalama 881.000 canlı izleyiciye sahip ve bunların 415.000'i 18-49 yaş arası yetişkin. Bu rakamlar, beşinci sezonuna gelen temel bir kablo serisi için hala iyi gözükebilir ama sihirbazların ilk iki sezonunda yakaladığı izleyicinin yarısına denk düşüyor. Daha düşük puanlar ve artan maliyetlerin birleşmesiyle de iptal kararı zaten kaçınılmaz olmuştu ki karar çok gecikmeden, daha sezon ortasındayken verildi

    Syfy’nin seri planlaması tam bir revizyondan geçiyor. Van Helsing'in de bu sene beş sezondan sonra sona ermesiyle Wynonna Earp, 2020'nin ötesine devam etme şansı bulunan ve en az dört sezon yayınlanan tek proje olarak gözüküyor. Syfy ayrıca gece geç saatlerde TZGZ animasyon bloğu ile animasyonda bir itici güç oluşturuyor ve daha düşük maliyetli hayran odaklı franchiselara yönelmeyi planlıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top