Hesabım
    Stranger Things'in 4. Sezonundan Özel Bir Video Yayınlandı!

    Video, bazı ipuçlarını ortaya döküyor...

    Netflix'in en sevilen dizilerinden Stranger Things'in 4. sezonu için geri sayım devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir tesaer videosu paylaşılan dizi, yıl içerisinde ekranlara geri dönecek. Netflix, hasret gidermemiz için özel paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son paylaşılan video, oyuncuların okuma provasını bizlerle paylaşırken, yeni sezonla ilgili bazı ipuçlarını da barındırıyor.

    Paylaşılan videoda eski ekip yeniden toplanırken, aralarına yeni bir ismin katıldığı da görülüyor. Videonun başında Lucas rolüyle bildiğimiz Caleb McLaughlin görülüyor ve sessiz olun işareti yaparak kamerayı içeri davet ediyor. Daha sonra bütün ekip sırayla sohbet ederken görüntüleniyor ve en önemlisi, tesaerdan da bildiğimiz üzere David Harbour, yani Jim Hopper karakteri kanlı canlı karşımızda yer alıyor. Okuma provasında masada ismi de yer alıyor zaten. Üçüncü sezonun sonunda bir patlamaya yakalanan Hopper'ın yaşayıp yaşamadığı uzun süre merak konusu olmuştu.

    Daha sonra herkes yerini alıyor ve 4. sezon için okuma provaları başlıyor. Videonun 40. saniyesinde ise bir gizem ortaya çıkıyor. Millie Bobby Brown'un göründüğü bu an arkada bir kişi beliriyor ama yüzü blurlanmış olduğu için kim olduğunu göremiyoruz. Ana kadroyla birlikte okuma provasına katılan bu isim acaba kim? Bunu hep beraber yeni sezonda göreceğiz. Netflix, henüz bir yayın tarihi açıklamadı ama sonbahar olarak tahmin etmek mümkün. Zira, ilk sezon yazın yayınlanmış ama 2 ve 3. sezonlar sonbaharda izleyiciyle buluşmuştu. Yayınlanan videoya bir göz atıp, daha fazla heyecanlanma safhasına geçelim.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top