Hesabım
    Netflix, "Ragnarok" İçin İkinci Sezon Onayını Verdi!

    Netflix, dizinin yenileneceğini bir posterle duyurdu..

    Netflix bugün, son dönemin en çok sevilen ve izlenen yapımlardan biri olan Ragnarok'un ikinci sezonuna yeşil ışık yaktığını açıkladı. İlgi çekici bir posterle yeni sezonun olduğu resmi hesaptan duyuruldu. Norveç dilindeki drama dizisinin ilk sezonu 31 Ocak'ta Netflix'te prömiyerini yapmıştı ve 6 bölümden oluşmaktaydı.

    Ragnarok, İskandinav mitolojisine yeni ve şaşırtıcı bir bakış açısıyla katkıda bulunan ve çağa ayak uydurmayı başaran ilgnç bir dizi. Hikaye, büyüleyici ve nefes kesen Norveç doğasında bulunan küçük, hayali Edda kasabasında geçiyor. Hikaye, muhtemelen iddia ettikleri kişiler olmayan Edda sakinleri etrafında dönüyor. Onlarla birlikte, büyük ölçüde değişen bir dünyayı yaşıyoruz: Eriyen buzullar, sıcak kışlar, şiddetli sağanak yağışlar... Bazıları başka bir Ragnarok'a yöneldiğimizi söyleyebilir ama kötü günlerin geleceği de aşikar.  

    Seri, Danimarka senarist tabanlı yapım şirketi SAM Productions tarafından üretildi. Adam Price (Borgen) yaratıcı, yazar ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Ayrıca, dizinin yürütücüyapımcılığı Meta Louise Foldager (Antichrist, Melancholia), yapımcılığı Stine Meldgaard Madsen (Pros and Cons, Something's Rockin ), senaryo yöneticiliği Emilie Lebech Kaae ve yönetmenliği Mogens Hagedorn tarafından gerçekleşiyor. Ragnarok'un oyuncuları arasında David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor) ve Emma Bones (Gry) yer alıyor.

    Dizide ayrıca Henriette Steenstrup, Tani Mathias Hansen (Oscar), Danu Suntharasigamany (Iman), Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist ve Gísli Örn Garðarsson yer alıyor. Ragnarok Sezon 2'yi dört gözle bekliyoruz. İlk sezon oldukça etkileyiciydi. Netflix tarafından henüz net bir tarih verilmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top