Hesabım
    Patrick Dempsey'li Politik Drama "Ways and Means"e Bir Yıldız Daha Katıldı!

    Troian Bellisario, CBS'in iddalı dizisine katıldı..

    Dan Doperalski / Variety

    Troian Bellisario, CBS'in iddalı politik gerilim dizisi “Ways and Means”in başrollerinden birinde rol alacak. Daha önce Patrick Dempsey'in dizide başrolde yer alacağı açıklanmıştı. Amanda Warren'ın da oyuncu kadrosunun bir parçası olduğu dizi, siyasete olan inancını kaybeden güçlü bir kongre lideri (Dempsey) üzerine odaklanıyor.

    Dempsey'in canlandıracağı kongre üyesi, eğer yakalanmazsa işbirliği yaptığı genç rakibiyle Amerikan siyasetini kurtarmaya çalışacak. Yeni seçilen, ilerici, idealist birinci sınıf öğrencisi demokratik kongre üyesi ile beraber çalışacak olan karakterimiz idealizmini hırsıyla nasıl birleştireceğini bulması gerekecek ve bunun sonucunda ya kongreyi değiştirecek ya da kongre onu değiştirecek. Genç kongre üyesi Claire rolünü Troian Bellisario canlandıracak.

    Bellisario, Spencer Hastings karakterini canlandırdığı hit seri “Pretty Little Liars”da 7 sezon boyunca oynadığı rolle tanınıyor. Ayrıca, yakın zamanda Cate Blanchett'in karşısında yer aldığı “Where’d You Go, Bernadette” filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Aynı zamanda oynadığı, yazdığı ve ürettiği Fransız kült klasiği “Martyrs” uyarlaması, “Feed” ve “Wigs” adlı web dizilerinde rol aldı.

    Dizide yazarlar ve baş yapımcılar Mike Murphy ve Ed Redlich olacak. Eski CBS Entertainment başkanı Nina Tassler, PatMa Productions'tan Denise Di Novi ile birlikte yapımcılık görevini üstlenecek. Phil Abraham ise diziyi yönetecek ve yürütücü yapımcılardan biri olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top