Hesabım
    Hannah Simone ve Elizabeth Hurley Komedi Dizisinde Buluşuyor

    Başarılı ikili, komedi dizisinde yapımcılık da yapacak.

    Shutterstock

    Hannah Simone ve Elizabeth Hurley, arkasında Corinne KingsburyJohn Francis Daley ve Jonathan Goldstein gibi isimlerin yer aldığı isimsiz CBS komedi dizisinin başrollerinde yer alacak. Her iki isim de başrolün yanı sıra üretilecek komedi dizisinin yapımcıları olarak görev yapacak.

    Penelope'nin (Simone) kariyeri, kocası Josh'la aynı anda yükselmeye başladığında, Penelope, genç bekar annesi Georgia'yı (Hurley) oğluna bakması için yanına çağırır. Ancak, Georgia'nın çocuklarından daha fazla yetiştirilmeye ihtiyacı vardır. Penelope, bir spor kanalının akıllı, çalışkan yönetcisidir. Josh ise bir havayolu pilotudur. Yeni yürümeye başlayan çocuklarının adı ise Levi'dir. Georgia, erken yaşta çocuk sahibi olmuş, 40'lı yaşlarının sonlarında bir kadındır. Çok daha genç bir görünüme ve hayat tarzına sahiptir. Eğlenmeyi seven, tam olgunlaşmamış, özellikle de erkekler konusunda hep yanlış kararlar vermesiyle bilinir. Georgia, Penelope’nin yeni yürümeye başlayan çocuğuna bakıcı olduğunda, kendini kurtarmak için bir şansa sahip olacaktır ama tekrar kaos içine girme eğilimindedir. Artık roller değişmiştir.

    Simone, yedi sezonun tamamında yer aldığı Fox komedi dizisi “New Girl”deki rolüyle tanınıyor. Ayrıca, kısa bir süre önce ABC için iki komedi dizisinde daha rol aldı. Proje uzun vadeye dönüşürse, Hurley’nin kariyerinin ilk düzenli televizyon rolü olacak. Daha önce "The Royals" ve birçok “Gossip Girl” bölümünde yer aldı ve Hulu-Marvel projesi “Runaways”te de yer alacak. Hurley, ilk yıllarında “Austin Powers”, “Bedazzled” ve “The Weight of Water” gibi filmlerde rol alarak tanınmaya başladı. 

    Kingsbury, Daley ve Goldstein, Kapital Entertainment adına dizide yer alacak olan yapımcı Aaron Kaplan ve Dana Honor ile yazar ve yönetici yapımcı olarak hizmet verecek. Diziyi, CBS Television Studios üretecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top