Hesabım
    Apple, ‘Truth Be Told’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    Ekip, yeni bir vakayla karşımıza çıkacak.

    Apple'ın drama dizisi “Truth Be Told” için platformdan ikinci sezon onayı geldi. Octavia Spencer, ikinci sezon yeni bir vakaya odaklanarak Poppy Parnell olarak rolüne devam edecek. İlk sezon, bir muhabir olan Parnell'i izlemiştik. Onu ulusal bir sansasyon haline dönüşen cinayet davasını yeniden açarken takip etmiştik ve 17 yıl aradan sonra cinayetin arkasındaki gizem perdesini aralamaya çalışmıştı.

    Spencer ayrıca, showrunner ve yürütücü yapımcı Nichelle Tramble Spellman'dan gelen dizide baş yapımcılardan biri olarak yer alıyor. Spencer yaptığı kısa açıklamada, “Yetenekli Nichelle, Apple, Hello Sunshine, Chernin Entertainment Endeavor Content ve tüm 'Truth Be Told' ailesindeki ortaklarımızla beraber bu karakterleri ve bu dünyayı genişletmeye devam edeceğimiz için sabırsızlanıyorum. Keşfedecek çok daha fazla şey var ve yeni bölümler, hikayeler ve karakterler yaratmak için büyük heyecan duyuyoruz.” dedi. 

    Serinin sekiz bölümlük ilk sezonu geçtiğimiz yılın son ayında yayınlanmıştı. Apple, kasım ayında Apple TV Plus'ı piyasaya sürdüğünden beri, neredeyse tüm içeriklerini yeniledi. Bu yenileme, “For All Mankind,”Dickinson”, “See”, “Servant” ve “Mythic Quest: Raven’s Banquet” gibi şovları içerir. Apple TV+'ın amiral gemisi yapımı “The Morning Show” ise 2017'de ilk anlaşmaya çıktığında iki sezonluk bir sipariş almıştı. 

    Octavia Spencer, The Help, Hidden Figures ve The Shape of Water filmleriyle Oscar'a aday olmuş ve birini kazanmayı başarmıştı. Truthe be Told için ikinci sezon anlaşmasını imzalayan Spencer, yakında Netflix dizisi Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker ile karşımıza çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top