Hesabım
    Altın Küre Ödüllü Maura Tierney, Jeff Daniels'lı "Rust"ın Kadrosunda!

    İki başarılı oyuncu Showtime için bir arada..

    Jordan Strauss/Invision/AP

    Geçen sene, yayınlanan beş sezonun ardından “The Affair” macerasını tamamlayan Maura Tierney, başka bir seri için kolları sıvadı. Aynı adı taşıyan Philipp Meyer romanından uyarlanan drama “Rust”ın kadrosuna katılan oyuncu, daha önce başrol oynayacağı açıklanan Jeff Daniels'a katılacak.

    Temmuz 2019'da doğrudan seri siparişi alan dizinin oyuncu kadrosunda Bill Camp, David AlvarezAlex Neustaedter ve yeni yetenek Julia Mayorga yer alıyor. “Rust”, Pennsylvania'da bulunan Rust Belt  kasabasında görev yapan polis memuru Del Harris'in (Daniels) gözünden Amerikan rüyasını keşfedecek bir aile draması olarak tanımlanıyor. Tierney, aynı kasabada yaşayan ve elbise fabrikasında iş arkadaşları arasında bir birlik kurmaya çalışan Grace Poe'yu canlandıracak ve oğlu Billy'nin (Neustaedter) cinayetle suçlanmasıyla bir mücadele içine girecek.

    Neustaedter’in canlandırdığı Billy, şehirde kalmak için burs veren eski bir lise futbol yıldızı. Eski bir polisin öldürülmesiyle suçlandığında, kişisel sadakatleriyle kendi hayatının değeri arasında seçim yapmak zorunda kalacak. Bill Camp, bakımının tümü oğlu Isaac (Alvarez) tarafından üstlenilen engelli eski bir çelik işçisi olan Henry English'i canlandıracak. Isaac kaçtığında, Henry kızı Lee'yi (Mayorga) New York'taki yeni hayatından geri çağırmaya zorlar ve geçmişin yükleri de beraberinde gelir. Camp'in son projeleri arasında “The Night Of” ve mevcut HBO serisi “The Outsider” yer alıyor.

    Alvarez, hem hasta babasını, hem de sorunlu arkadaşını terk eden yeni bir lise mezununu oynayacak. Aktör, “Billy Elliot" performansı için Tony Ödülü kazandı ve kısa süre önce Steven Spielberg’ün “West Side Story” adlı versiyonu için sete girdi. “Rust”, yapımcı Dan Futterman ve Michael De Luca'dan geliyor. Daniels ayrıca Platform One Media için Elisa Ellis ile birlikte prodüksiyon yapıyor. Dizinin mart ayı sonunda Pittsburgh'da üretime başlaması planlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top