Hesabım
    Hakan Muhafız'dan Özel Video: Çağatay Ulusoy, Harun'a Dönüşüyor!

    Hakan Muhafız'ın yayınlanan 3. sezonundan özel bir video yayınlandı

    Netflix'in ilk yerli orijinal serisi olan Hakan: Muhafız 3. sezon bölümleriyle yeniden izleyiciyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde Netflix tarafından yayınlanan bölümlerin ardından 4. sezon için geri sayım da başladı. Birkaç gündür yayında olmasına rağmen, Netflix'in yeni uygulaması olan top10 listelerinde 1 numaraya yükselen diziden, özel bir makyaj videosu da Netflix tarafından yayınlandı. 

    Yayınlanan özel görüntülerde, Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği ve diziye adını veren Hakan karakterinin Harun’a dönüşme yolculuğu ve yapılan başarılı makyaj, ekibin de röportajları eşliğinde seyirciye aktarılıyor. Çağatay Ulusoy'un özel bir teknik kullanılarak yapılan ve ilk muhafız Harun'a dönüştüğü makyaj, profesyonellerin yetenekleriyle 2.5 saatte hazırlandı. Saç ve makyaj kısmında işinde başarılı üç kişinin, kostüm hazırlığından ise özenle çalışan iki kişinin görev aldığı toplam hazırlık ise 3 saatin üzerinde bir sürede tamamlandı. Sürecin sonunda ise Ulusoy, 4 kilo ağırlığında bir kostümle performansını sergilemek için kameraların karşısına geçti. 

    Hakan Muhafız, Netflix'te 3 sezonuyla yer alıyor. 10 bölümdenm oluşan ilk sezondan sonra, 8 bölümlük ikinci sezon ve 7 bölümlük 3. sezon platformda yayınlandı. Dizinin, çekimleri tamamlanan dört sezonunda, toplamda 19 kere Harun karakterine dönüşen Çağatay Ulusoy’un bu zorlu yolculuğunu hem kendisinden hem de dizi ekibinden dinleyelim. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top