Hesabım
    Damon Lindelof'tan Watchmen Hakkında Bir Açıklama Daha Geldi!

    Lindelof'tan yeni sezon hakkında net sözler..

    Watchmen, HBO için oldukça büyük bir hit oldu. Olumlu eleştiriler,  Screen Actors Guild'den dublör topluluğu adaylığı, PGA adaylığı, iki eleştirmen seçimi zaferi, DGA galibiyeti ve izleyicilerin büyük alkışı. HBO, başarılı bir dizi için başka bir gidişatı işleme sokmaya hazır ve istekli ama şu anda bunun gerçekleşmesi zor gibi görünüyor. Kısa süre önce yeni filmi The Hunt için dizi yaratıcısı Damon Lindelof bir röportaj verdi ve Watchmen'in ikinci sezonu hakkında da bazı açıklamalarda bulundu. 

    Lindelof, “Watchmen'in ikinci sezonu için bir fikrim olsaydı, gerçekten bir Watchmen sezon 2'nin olmasını isterdim. İyi fikirlerin hepsini ilk sezon için sahaya koyduk. Sahip olduğumuz her harika fikir, sezon 1'de karşılık buldu. Peki ikinci bir sezon olabilir mi? Şahsen var olmasını umuyorum ama bunun sadece insanlar ilk sezonu sevdikleri için var olması gerektiğini düşünmüyorum.” dedi.  

    Bu noktada, Watchmen'in ikinci sezonu hareketsiz gibi görünüyor ve bu durum, muhtemelen dizinin “drama dizisi” yerine “mini dizi" olarak yeniden sınıflandırılmasına yol açacak. Lindelof'un açıklamanın devamında bunları düşündüren sözleri ise şöyle;

    “Bu karar aslında beklentilerin çok üzerinde oldu. Bence gösteriyi HBO'ya sunduğumuzda, sadece bir sezon yapacağımızı ve sonra nereye gittiğine bakacağımızı söyledik. Ve bildiğiniz gibi, daha çok bir Fargo modeli veya bir True Detective modeli olacaktı ve şovun başka sezonları varsa da hikaye sıfırlanacaktı. Bu karakterlerin devam eden maceraları olamaz. Onlar da kabul ettiler. Daha sonra dizi bittiğinde, 'İkinci bir sezon yapacak mısın?' dediklerinde cevabım çok netti: Başka fikrim yok! Daha önce söylediklerimde ciddi olduğumu anladılar. Bence yalnızca bir tane olacak. Buna bir dram dizisinden çok mini dizi demek uygun olacak. Ama yeniden söylüyorum, görüşmeler yapıyorum; ama kararları ben vermiyorum."

    Bildiğimiz bir şey varsa bu sektörde asla, asla dememek gerektiği. Şu an ikinci bir Watchmen sezonu için kenetlediyseniz, yakın gelecekte bir tane elde edeceksiniz gibi görünmüyor. Şimdilik, The Hunt filmini beklemek ve Lindelof'un dehasından yine ne çıkacağını görmek için odaklanmak gerekiyor. Film, 10 Nisan 2020 tarihinde ülkemizde vizyonda olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top