Hesabım
    Vincent Piazza, Fox Draması ‘Cleaning Lady'nin Başrolünde!

    Piazza, bir Arjantin dizisinden uyarlanacak yeniden çevrim için anlaşmayı imzaladı

    Courtesy of Fox Searchlight Pictures

    Fox, yaklaşan drama dizisi “The Cleaning Lady”nin başrollerinden birinde başarılı oyuncu Vincent Piazza'nın oynayacağını duyurdu. Piazza, daha önce ilan edilen bir diğer başrol Shannyn Sossamon ve oyuncu kadrosunda yer alan Ginger Gonzaga'ya katılacak.

    Arjantin'in çok sevilen dizilerinden “La Chica Que Limpia”ya dayanan hikayede, kritik durumda hastalığı bulunan oğlu için tıbbi tedavi almayı umarak ABD'ye gelen Filipinli doktor Reyna Salonga (Sossamon)'nın hikayesini izleyeceğiz. Ancak sistem başarısız olduğunda ve onu depresif bir ruh haline ittiğinde, mafya için çalışan bir temizlikçi kadına dönüşür. Oğlunu kurtarmak için her şeyi yapmaya istekli olan Reyna, kendince doğru gördüğü tüm bu nedenlerden dolayı yasaları çiğner, ahlakın ince çizgisinde bir yaşam sürmeye başlar ve yeraltı dünyasında kendi yolunu çizmeye başlar.

    Piazza, dizide Gavin Ross rolünde olacak. Yeni tanıtılan bir analist olan FBI Özel Temsilcisi Gavin Ross, akıllı, şefkatli ve zeki olarak tanımlanıyor. Her zaman bariz olanın ötesini görmek ve yüzeyin altına bakmak için yeni açılar yaratıyor. İşte bu moktada Reyna ile karşılaşır ve trajik bir kişisel kayıptan sonra kendine yeni bir amaç edinmiş olur.

    Daha önce Fox'un drama dizisi “The Passage”da rol alan Piazza için yeni proje platforma dönüşü işaret ediyor. Diğer TV projeleri arasında “Boardwalk Empire”, “Rescue Me” ve “The Sopranos” gibi çok başarılı diziler yer alıyor. Piazza, film tarafında ise “Jersey Boys”, “Rocket Science” ve “Assassination of a High School President” gibi fyapımlarda rol aldı.

    Miranda Kwok pilot yazar ve yönetici yapımcı olarak görev alacak. Shay Mitchell, Amore & Vita Productions adı altında yapımcılık yapacak. Melissa Carter ise hem yapımcı hem de showrunner olarak hizmet verecek. Michael Offer diziyi yönetecek, Warner Bros.Televizyon ve Fox Entertainment ise üretimi üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top