Hesabım
    Joffrey Baratheon Performansıyla Tanınan Jack Gleeson, TV'ye Geri Dönüyor!

    Game of Thrones'un yıldızlarından Gleeson, komediyle geri dönüyor.

    Game of Thrones” dizisinin nefret edilen karakteri Kral Joffrey olarak bilinen Jack Gleeson, altı yıllık bir aradan sonra televizyona geri dönecek. Gleeson, yapımcı olarak Simon Pegg ve Nick Frost'un yer aldığı, komedyen Sara Pascoe'nun üreteceği BBC komedisi “Out of Her Mind” adlı dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

    Gleeson’un oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, daha önce oyunculuk kariyerini bırakabileceğini ima ettikten sonra geldi. Dizi, kalp krizini, aileyi ve her ikisinden de nasıl kurtulacağını araştırıyor. Dizinin açıklamasına göre hikaye, eksantrik karakterleri, animasyonu ve bilimsel açıklamayı birleştirerek geleneksel sitcom formatını altüst edecek.

    Dizinin yaratıcısı Pascoe yaptığı açıklamada, “'Out of Her Mind' zihnimin doğrudan bir ifadesidir. Beynimi bir tema parkına çevirdik ve herkes davet edildi. Oyuncular inanılmaz ve insanların ne yaptığımızı görmesini bekleyemiyorum.” dedi. Gleeson’un kariyerinde daha önce “Batman Begins” filmindeki küçük bir rolü var ve esas çıkışını elbette Game of Thrones dizisiyle yakaladı. Herkes onun karakterinden nefret etti ve bu durum, ne kadar iyi oynadığının da bir ispatı olarak nitelendirildi.

    Yeni komedide yer alacak diğer oyuncular arasında Juliet Stevenson, Fiona Button, Cariad Lloyd, Adrian Edmondson, Navin Chowdhry, Sean Gilder, Tom Stuart, Scroobius Pip, Jumayn Hunter, Sheila Reid, Cash Holland, Lorraine Ashbourne ve Cian Barry yer alıyor. BBC Two için çekilecek olan “Out Of Her Mind” bir Stolen Picture ve Mouse The Dog ortak yapımı. Pascoe, Pegg, Frost ve Miles Ketley yürütücü yapımcılar olarak görev alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top