Hesabım
    Goran Visnjic, ABC'nin Vampir Dizisi ‘The Brides’ın Kadrosuna Dahil Oldu

    ER ile büyük ün yakalayan Visnjic, vampir dizisiyle geliyor

    Willy Sanjuan

    ER”dizisinde uzun yıllar başrollerden birini oynadıktan sonra büyük üne kavuşan Goran Visnjiç, bir sonraki projesini buldu. Hırvat aktör, daha önce ismi açıklanan Gina Torres'le birlikte kamera karşısına geçecek. “Dracula” nın çağdaş bir şekilde yeniden tasarlanması olarak da nitelendirilen ABC dizisinin adı ise “The Brides” olarak belirlendi.

    Dizi, ölümsüz kadınların, servet, prestij, miras ve geleneksel olmayan ailelerini korumak için yaptıkları olayları konu edinecek. Visnjic, güçlü ve asla yaşlanmayan gece kralı Kont Drakula'nın ikonik rolünü oynayacak. Bu versiyonda Dracula, üç gelininin her biri tarafından sırt çevrilerek yalnızlığa mahkum edilecek ve Karpat Dağları'ndaki yıkılan kalesinde ölü olarak yaşam sürecek. Üç karısı Cleo, Renée ve Lily ise birlikte yeni bir hayata başlamak için Dracula'yı terk edecek.

    “The Brides”, “Riverdale”, “Chilling Adventures of Sabrina” ve “Katy Keene”nin arkasındaki ekipten geliyor. Roberto Aguirre-Sacasa diziyi yazmaya ve yürütücü yapımcılık yapmaya hazırlanıyor. Berlanti Productions'tan Greg Berlanti ve Sarah Schechter yapımcılık görevini üstlenecek. “Katy Keene” dizisinin yanı sıra “Riverdale” ve “Sabrina”nın bazı bölümlerini de öneten Maggie Kiley, bu projede de yönetmenlik yapacak. Hem Berlanti Productions'ın hem de Aguirre-Sacasa'nın genel anlaşmalar altında olduğu Warner Bros. diziyi üretecek.

    Visnjic'in son rolleri arasında Amazon'da yayınlanan “The Boys”, Hulu'da yer alan “Dollface” ve Netflix'te karşımıza çıkan “Santa Clarita Diet” yer alıyor. Birçok izleyici onu NBC dizisi “Timeless”taki rolünden de tanıyacaktır. Bir sonraki projesi ise “Fatima” adındaki bağımsız bir film olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top